tirsdag den 11. oktober 2011

Så er det ved at være slut med at bo på landet

Vi regner med at kunne flytte hjem igen i næste weekend ;)
Gulvet er lagt i hele huset, køkkenet er ankommet og påbegyndes i morgen, væggen er genopført. Det eneste der mangler er så garderobeskabene. Dem var der leveringstid på, men de må så blive sat op når vi er hjemme igen. For vi savner virkelig vores hjem. Nu kan vi snart ikke vente længere.
Fredag er der kulturnat, det plejer at være spændende at deltage. I år har vi sat krydser ved nye aktiviteter, men det er efterhånden ved at være småt med ting vi ikke har prøvet eller set. Vi krydser fingere for godt vejr, uden frost eller regn.
Fredag er også starten på et par dages ferie, vi tager på kroophold på sydsjælland inden det går løs med at pakke vores ting ned igen.
Når vi nu er i gang med at forny vores hjem, ja så har vi været rundt og se på nye sofaer og lænestol. Jeg tror næsten ikke der er den butik vi ikke har været i, men der var altid lige et eller andet ved de møbler vi så, der bare ikke faldt i vores smag. Ind til vi fandt butikken Bolia. Smukke smukke møbler som jeg blev helt forelsket i. Nu ved vi så bare ikke lige hvilken sofa vi skal vælge. Lænestolen er bestilt, den valgte gemalen, det er jo ham der primært sidder i den. Men sofa modellen er vi stadig lidt i tvivl om. Men mon ikke vi snart bestemmer os?
 Jeg vil lige slutte indlægget med en af de mange "sjove" episoder, man oplever i gymnasieverdenen. Jeg underviser jo i kemi (og biologi) og satte i den forbindelse eleverne til at lave nogle opgaver med at navngive kemiske forbindelser. En af disse var AgF, som hedder sølvfluorid. Men en af eleverne mente at vi tale om AGF, fodbold holdet, så det måtte da være en fejl det jeg havde skrevet. Jeg insisterede dog på at havde skrevet det rigtige, og han endte med at syntes at opgaven var "totalt genial", for pludselig ville han huske på kemi, hver gang han så fodbold.
YES, my job is done ;)

9 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt for jer, at I snart kan flytte hjem igen! Mon ikke også jeres katte bliver glade for at komme hjem? Bolia kender jeg slet ikke, men nu vil jeg følge dit link.

  Sikke en dejlig historie du slutter med om AGF/AgF :-)
  God tur til sydsjælland - det lyder bare skønt med et kroophold!

  SvarSlet
 2. det bliver dejligt for jer at komme hjem igen, det bliver fint med et nyt køkken...Mon ikke I finder en sofa...Sød historie med AGF..;D

  SvarSlet
 3. Madame: Ja det med kattene ved jeg nu ikke. De er faldet godt til hernede, ligger og daser daser lang ;)
  Rejen: Det bliver så dejligt at komme hjem og vi finder selvfølgelig en sofa, vi skal bare tænke lidt over hvilken ;)

  SvarSlet
 4. Søde Lone - hvor er jeg bare glad på dine/jeres vegne......det bliver da bare SÅ fedt at flytte hjem igen.

  Kemi har bestemt aldrig været min stærke side men nu tror jeg også jeg kan se det djove i det ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Dorthe: du siger bare til, så får du et crash kursus i kemi ;)

  SvarSlet
 6. Hahaha, sød historier - det er ligemeget, hvordan de husker tingene, bare de husker dem :-D

  Det må bare blive så dejligt for jer at komme tilbage til jeres gamle og alligevel på flere måder nye hjem.
  Glæder mig på jeres vegne.

  SvarSlet
 7. Ellen: Elever husker tingene på de mest besynderlige måde, det er bare fint. Bare de husker der ;)
  Og du kan også tro vi glæder os, vi venter pt på grønt lys fra snedkeren, vi har fået gult.

  SvarSlet
 8. Fantastisk at flytte hjem igen.... jeg er jo sådan et hjemmemenneske, så jeg forstår godt at I glæder jer.

  På den anden side, så er det vel også lidt spændende, at man skal flytte ind i et helt nyt hus på den måde.... jeg vidste ikke, at I også skulle have nye møbler. Jeg tror og håber, at I bliver helt vilde med det, når I engang kommer tilbage til de vante rammer og alt er på plads hvor det skal være!

  SvarSlet
 9. Jens:Vi var ude i huset i går og se vores nye køkken og gulv. Det er bare så flot ;)
  Vi skal kun have ny sofa + lænestol, noget vi selv betaler. Intet indbo blev oversvømmet den 2. juli. Der kan man sige vi var lidt heldige ;)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...