onsdag den 5. oktober 2011

Tåge

I søndags ville tåge ikke slippe, så selvom Dmi havde lovet solskin, ja så så vi ikke meget til den herude på landet. Men smukt var det nu.
I går fik jeg min Christiania aktie tilsendt. Den får man hvis man donerer et beløb så fristaden kan frikøbes fra staten.
Jeg syntes det går til et godt formål, som vidner om et land med meget stor tolerance. Intet andet sted i verden findes der noget tilsvarende og jeg er overbevidst om at Christiania samler rigtig mange mennesker op. Mennesker som ellers havde fået betegnelsen "social taber". Turisterne strømmer derud, det er en af vores største turistattraktioner.
Og så er der så smukt derude. Tager man en rundtur vil man opdage dens mange positive og smukke sider. Beliggenheden er jo fantastisk.

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder du har taget!
  Jeg synes også, det er en rigtig god idé med Christians folkeaktier. Der skal være plads til et sted som Christiania i vores lille land, selv om mange helst så det jævnet med jorden.

  SvarSlet
 2. Tåge er smukt selv om det er ærgeligt hvis den ligger alt for tæt og længe ad gangen.

  Ja hatten af for de Radikale når det gælder transport :0)

  Der er bestemt smukt på christiania og mange inspirerende mennesker derude.....men bor sammen med en politimand der desværre ikke altid har set de lyse sider derude ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Madame:Det er virkelig vigtigt at vi har plads til Christiania, den politiske stemning er nok anderledes nu med en lidt mere rød regering.
  Solhat: nej politiet er sikkert træt af Christiania, med al den Hash og andre ulovligheder. Men det er jo ofte folk udefra der sælger dette.

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med gode tågebilleder, og det er dine :-)
  Christiania er helt fint at beholde - jeg har aldrig set det nøvendigt at lade det nedrive eller forsvinde, men har bare ikke lyst til at betale til det... det er der sikkert rigtig mange, der gør, så det skal nok gå.

  SvarSlet
 5. Ellen:jeg tro bestemt at mange gerne vil støtte dem, de er vist allerede oppe på mange millioner støttekroner ;)

  SvarSlet
 6. Jeg kender utrolig mange som har købt sådan en folkeaktie - jeg synes det er lidt morsomt, for det beviser jo at der virkelig er mange som sætter pris på fristanden.

  Mit eget forhold til Christiania er lidt uklart - derfor vil jeg ikke købe en. Jeg kan godt lide ideen med Christiania, men føler alligevel, at der er en vis uoverensstemmelse mellem ideal og virkelighed. Jeg har en ide om, at jeg bedre kunne lide Christiania anno 1975.... men det er muligvis bare noget jeg bilder mig selv ind!

  SvarSlet
 7. Jens: grundideerne er de samme. Men jeg kan anbefale en guidet rundtur derude. Så tror jeg du bliver overbevidst om at idealet stadig er godt ;)

  SvarSlet
 8. Tågebilleder er fantastiske. Dine er meget smukke.

  Jeg kan godt lide hvad du siger om Christiania.
  Venlig hilsen
  Grethe `)

  SvarSlet
 9. Thyra: toge kan virkelig gøre landskabet smukt ;) Og jeg håber at Christiania er her for at blive.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...