lørdag den 15. oktober 2011

Sådan kan det også se ud

En parkeringsplads behøver altså ikke at være en stor firkantet flade med asfalt eller fliser. Det er muligt at lave en flot parkeringsplads, som den jeg så ofte er cyklet forbi ved en kirke i Taastrup.


Der har man lavet rammer med planter og træer. Flotte rammer i rustet jern og primært med græsser, nogle lave andre høje. Rigtig smukt.
Og selvom det er smukt at se på, ja så er jeg rigtig glad for ikke at skulle se på det hver dag. Det er jeg kun fordi det betyder at vi skal flytte hjem, på torsdag. Og det kan vist kun gå for langsomt, som mine elever ville sige.
I går tog jeg direkte fra arbejdet forbi vores hjem og til min store glæde er alle gulve færdig og køkkenet næsten opsat. Det er så smukt at det er lige til at græde over. Ja ok, overdrevet, men alligevel.
Efter den dejlige oplevelse hastede jeg videre for at møde gemalen, vi skulle selvfølgelig til kulturnat og inden det, ud og spise fransk landkøkken. Desværre viste DSB sig ikke fra sin flinke side. Vi blev 1 time forsinket alt i alt, pga signalproblemer. Det må bare ikke ske...............og da slet ikke når hele København og omegn skal til kulturnat. Denne gang nåede vi Statens Museums Toulouse-Lautrec udstilling, Den Hirsprungske samling (som bare er så smuk), den frie udstillings bygning der havde efterårsudstilling og de nye torvehaller. Sidstnævnte var rigtig spændende. Mange spændende special butikker, jeg tror jeg kunne gå rundt derinde i dagevis. Havde det ikke lige været pga alle de andre mennesker, der havde fået samme ide som os.
Gemalen fik nogle konditorkager, dem var han meget tilfreds med. Jeg elsker jo is, så den stod på citronis og vaniljeis til mig. UHM er det eneste ord der dækker her.
Efter en cykeltur rundt i den oplyste by gik turen mod hovedbanen hvor vi fik en lækker kop latte til at tage med hjem i toget. Rigtig dejlig aften hvor jeg endnu engang blev enig med mig selv om, at København er verdens bedste storby ;)

14 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig aften! Bare man boede lidt tættere på..

  SvarSlet
 2. Skt Helena: kulturnatten er virkelig en oplevelse, måske kan du kombinere en weekend i hovedstaden i oktober med en tur rundt på kulturnatten. Det er altid fredagen før efterårsferien ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt at se parkeringspladser, der er lavet så pænt :-))

  SvarSlet
 4. Flotte p-pladser, men hvor ærgeligt med s-toget, det er da lidt irreterende...og is Uhmmm..;D

  SvarSlet
 5. Sikke en masse I har oplevet på Kulturnatten, og nu kan I glæde jer til at flytte hjem på torsdag.

  Jeg var inde og se Torvehallerne i forgårs for første gang - det var virkelig imponerende!

  SvarSlet
 6. Vivi: ja det kan godt lade sig gøre at lave ordentlige p-pladser
  Rejen: Det var en utrolig lækker is ;)
  Madame: Ja syntes du ikke også de var flotte? Endelig er der kommet noget på den plads, det er jo mange år siden at der var grønttorv der og siden ingenting.

  SvarSlet
 7. Må da vist lige have set på Torvehallerne engang - det ser meget spændende ud.
  Det er endnu ikke lykkedes mig at tage mig sammen til at komme ind og opleve kulturnatten - der er som regel noget i Sverige, der trækker mere...
  For en gangs skyld var vejret da upåklageligt til arrangementet.

  Og inden du får talt til tre, er det torsdag :-D Det bliver så dejligt for jer at komme hjem igen.

  SvarSlet
 8. ja, det lyder som en god ide!

  Mon jeg husker det til næste år??!


  P.S. Har netop udlovet Give Away på min blog - og du er velkomme til at deltage :-)

  SvarSlet
 9. Ellen: vejret plejer nu normalt at være godt til kulturnatten, men ind i mellem har det været rigtig koldt.
  Skt Helena: jeg kigger forbi din blog ;)

  SvarSlet
 10. Der er måske mange problemer med DSB, men signalproblemer hører under BaneDanmark. Det er snart mange år siden trafikministeriet opdelte togtrafik i to selskaber. Banedanmark er ansvarlig for bl.a. signaler, sporskifter, renovering af spor. DSB kører så togene. Forsat god søndag.
  Kirsten i Tønder

  SvarSlet
 11. Parkeringspladsen ser rigtig flot ud. Men jeg synes ikke det ser særlig praktisk ud.... jeg har ikke bil og det er muligt at jeg tager fejl. Men ville de fleste bilejere ikke foretrække at parkere på en helt almindelig parkerinsplads? Altså - jeg indrømmer jo, at jeg ikke har forstand på biler! ;-)

  Jeg har endnu ikke været i Torvehallerne, men nu SKAL jeg altså snart se det. Alle har jo en mening om dem..... men folk er vist meget delt. Mange elsker Torvehallerne, men der er vist lige så mange der er skuffede!

  SvarSlet
 12. Anonym: det er vel ligegyldig hvem fejlen hører ind under. Toget var forsinket og det er vel i sidste ende et problem for dsb.
  Jens: du er da lidt for irriterende opmærksom :)
  For du har ret, parkerer man ved et af nedenstående, ja så stiger man ud i et hav af græsser, eller anden vegetation. Og det er faktisk ganske upraktiskt. Men jeg syntes nu det er flot, anyway ;)

  SvarSlet
 13. Hvor er det flotte parkeringspladser. Det er forfriskende med noget andet end grå asfalt parkeringsbåse og et busket af fjeldribs.

  SvarSlet
 14. Lisbeth: tænk det syntes jeg også, men det er et sjældent syn :(

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...