lørdag den 27. august 2011

Der er noget smukt at se på

Efter en tur i Bilka er jeg nu den lykkelige ejer af nye smukke planter. De kan ikke blive plantet ud før vores hjemtur til huset, men så kan de stå i potter her på stedet. Bare jeg har noget smukt at se på.

En stor pakke med hvide forårsløg blev det også til. Anbefalet af Claus Dalby, så ved man jo det bliver smukt når de engang kommer op.
Sidste lørdag hentede jeg mine læsebriller. Jeg er ikke ubetinget begejstret. Jeg kan læse en bog uden at få ondt i hovedet, men i følge optikeren skulle de også fungere som skærmbrille og det syntes jeg bestemt ikke de gør. Jeg får ondt i hovedet af at have dem på. Måske skal jeg vænne mig til dem?
Jeg ved ikke om man skal bruge noget tid for at vænne sig til sit nye syn, måske er jeg bare utålmodig. Det er ikke første gang det er sket.
Her på landet,som Jens slet ikke mener er landet......men som det nu alligevel er ;), får vi et hav af lokalaviser i postkassen: Vestegnen, Sydkysten, Solrød nyt, Lokalavisen Køge og Lørdagsavisen samt en meget stor bunke reklamer. Det er faktisk sjovt at læse de lokale nyheder, faktisk elsker jeg det. Når vi er i Sønderjylland hos svigermor sørger hun altid for at gemme alle lokalviserne fra egnen. Dem skal jeg bare læse og så kan jeg sidde og blive forarget over huspriserne dernede. Man kan rent faktisk få et fint hus til 300000kr. Jeg tror ikke det kan lade sig gøre på Sjælland, jo måske i Gedser, et hus til nedrivning? Rettelse: som Ellen så rigtig påpeger, så ligger Gedser jo ikke på Sjælland. Beklager :)
Kattene har været til vaccination hos dyrelægen og den fede har fået gigtmedicin. Den halter rundt på bagbenene, kan slet ikke hoppe op på sin stol og støder knæene i gulvet når den så hopper ned. Det lyder meget drabeligt. Nu får den lidt medicin, så må vi se om det virker. Og så prøver vi noget foder for gigtplaget ældre katte. Måske virker det?
For øjeblikket læser jeg en uhyre spændende krimi. Jeg er kommet i gang med læseriet igen efter brillekøbet og jeg sluger hvert et ord i  Sidsel-Jo Gazans, Dinosaurens fjer. Den er virkelig spændende. Jeg har købt 2 nye bøger som ankom med posten i dag.
En tysk krimi som lød spændende da jeg læste om den, og en blomsterbog fra Claus forlag Klematis. Elsker smukke bøger med smukke billeder.
Vi er ved at have bestemt os for vores nye køkken, det bliver et Kvik køkken, selvom vi overvejede en del andre. Men de havde lige de låger vi syntes om. Selv gemalen, som ellers er komplet ligeglad med indretning, var fyr og flammer over vores "gode" valg. Nu er der lige nogle små detaljer der skal på plads og så kan vi bestille. Så må vi se hvornår vi får det op i huset, men en reportage om den "første hjemmelavet middag i det nye køkken" er bestemt på vej. Men hvornår det sker, ja det ved jeg af gode grunde ikke ;)

6 kommentarer:

 1. Hov - jeg glemte lige at sige i min kommentar til forrige indlæg, at det er nogle kanonflotte edderkopper, du har indfanget. Men ikke under blusen, nejtak ;-)

  Du kan få meget billige huse i Gedser, men det ligger så heller ikke på Sjælland, men Falster... hvor jeg har set et FEDT hus til 1½ million - lige til at flytte ind i. Hvis det stadig er til salg, når jeg stopper med at arbejde, køber vi det...

  (Og jeg synes heller ikke lige helt, at du er på landet, der hvor du er nu... ;-) )

  SvarSlet
 2. Ellen: hahaha, ja selvfølgelig ligger Gedser ikke på Sjælland. At bo i Gedser er da en god ide, især som pensionist. Der er jo smuk natur dernede.
  Jo jo det er på landet. Når jeg cykler på job ser jeg kun marker. Så er vi vist derude ;) At der ikke er så langt til en større by betyder jo blot at vi er på Sjælland ;)

  SvarSlet
 3. Vores køkkenlåger er også fra Kvik - det var da pudsigt! Det bliver vel nok godt, når du igen kan lave mad i eget køkken! Men øv, sikke noget med brillerne, som ikke fungerer efter hensigten. Måske er du bedre tjent med to par, et til skærm og et til almindelig læsning? Jeg bruger mine læsebriller som skærmbriller, men det er nok helt tilfældigt, at det fungerer godt for mig. Tænk at man kan få et hus til 300.000 i Sønderjylland - jeg er målløs!

  SvarSlet
 4. Madame: ja tænk at huse er så billige i den anden ende af vores land. Men jeg tror nu ikke jeg vil bosætte mig dernede alligevel.
  Sjovt at jeres køkken også er fra Kvik. Har I været tilfredse med det? Hvor gammelt er det og hvilke låger valgte i. Nu bliver jeg jo helt nysgerrig :)
  Jeg vil se tiden an med brillerne, måske bliver det bedre, ellers har jeg 2 måneders reklamation og bytteret.

  SvarSlet
 5. Nej, Im so sorry, men jeg synes ikke det er rigtig ude på landet, hehe....


  Jeg bliver egentlig lidt bekymret når jeg læser om dine nye briller. Jeg oplevede nemlig nøjagtig det samme da jeg selv fik læsebriller for nogle år siden. Og jeg vænnede mig aldrig til dem. Jeg er overbevidst om, at jeg fik nogle briller som slet ikke duede og slet ikke passede til mig, fordi jeg havde brugt en af de der elendige optikere som reklamerer med gratis synstest. Så skal de jo tjene pengene på noget andet og så lokkede de mig til at købe nogle briller som jeg slet ikke havde brug for.

  Jeg havde en lang periode hvor jeg ikke kunne læse fordi jeg havde problemer med at se. Men det betød at mine øjne fik en lang læsepause og det var lige præcis hvad de havde brug for. Optikeren fortalte ellers en masse om dårligt syn og bygningsfejl, osv. Men jeg har altså ikke haft problemer siden.

  SvarSlet
 6. Jens: nej er det rigtigt? Jamen jeg syntes faktisk alt hvad han sagde gav mening. Mit ene øje kan se langt og det andet kort. Det har jeg selv testet, så den er god nok. Og så virker de også når jeg skal læse, men ikke som skærmbrille. Skærmen er omkring ½m væk og det er åbenbart for langt. Helt tæt på duer de heller ikke.
  Ok vi er altså bare uenige om om vi bor på landet eller ej ;)
  Jeg kan oplyse at når jeg cykler på arbejdet cykler jeg forbi marker så langt øjet rækker. Med korn. Jo jo den er god nok, det er på landet ;) Tro mig. Der er bare ingen anden definition på dette område. Hihihihi.
  God weekend.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...