lørdag den 23. juli 2011

En charmetrold, nej to.

Her på matriklen bor to charmetrolde. Indenfor bor Vigga og udenfor bor et lille egern. Sidstnævnte er på visit i fuglefoderhuset jævnligt. Her finder man altid en godbid eller flere.
I går var egernet så på besøg igen og jeg nåede lige at skyde nogle billeder af den inden den kastede sig op i birketræet og forsvandt. Den sidder og gumler på et hjemmebagt franskbrød, et af dem med guf i.
I dag har vi været et smut i Zoologisk have, vi skulle se det nye fuglevolier.
Norman Fosters elefanthus skulle vi selvfølgelig også lige forbi, det ser flot ud udefra, glastaget nærmest vokser ud af en græshøj.
Jeg syntes nu ikke at voliereret var så stor, men fordelen ved et sådant er at de ikke behøver at stække fuglenes vinger mere, de kan nu frit flyve omkring. Flamingoerne så ud til at trives og de røde ibis også. Og så havde de et par rosa farvet skestorke. De var rigtig smukke.
Efter ½ times besøg startede syndefloden igen og vi blev rigtig våde, selvom vi havde regnfrakker på. Kender du ikke det med at regnen så begynder at løbe ned fra regnfrakken og ud på bukserne. Hvad kan man sige til det? Ja at det er en god ide også at have regnbukser på.
I aften skal vi ud og spise, jeg har nemlig fødselsdag, så gemalen flotter sig og giver middag på en gourmet restaurant. Det bliver spændende.
Og til alle nordmænd og os andre der også er i chok: Det er jo helt forfærdeligt, det der er sket oppe hos jer.  Varme tanker herfra.
God weekend til dig der læser med her:)

12 kommentarer:

 1. Jamen da ... stort tillykke med dagen :-)

  SvarSlet
 2. Det er fuldstændig meningsløst, det som er hændt i Norge - der skal tændes mange lys i aften for de døde og sårede.

  Tillykke med fødselsdagen :-) At fejre fødselsdag på en gourmet restaurant lyder som en rigtig dejlig oplevelse - god appetit :-)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke herfra.
  En gourmerestaurant! Go' mand, du har dig der :-D (Vi får vel en beskrivelse senere af det?)
  Han er da en rigtig lille charmeur - egernet altså... ;-) hvor er det gode billeder, du har fået af den lille grovæder.
  Og ja... vi føler vist alle med Norge - det er skrækkeligt, hvad der er sket.

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen, Havehyrde! Det lyder rigtig dejligt, at I har været ude at spise her til aften på en gourmetrestaurant.

  Sikke nogle smukke billeder både fra haven og Zoologisk Have! Det er alt for længe siden jeg har været der, men det må der bestemt gøres noget ved.

  Ja, tragedien i Norge er nærmest ufattelig, og pludselig bliver vores små daglige genvordigheder helt ligegyldige.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med dagen, og fine billeder af den lille gavtyv..Forhåbentlig når vi også en tur i Københavns Zoo det kan være det bliver til efteråret..;-D

  SvarSlet
 6. Susanne: fuldstændig meningsløst
  Ellen:Tak og det var spændende at spise på Formel B, som selvfølgelig også skilter med deres ene michelin stjerne:)

  SvarSlet
 7. Madame: Tak,og det var sjovt at være i zoo igen. Sidst var i 2007 eller der omkring hvor elefanterne fik deres nye hus. Der er lavet en del siden da. Pt er de i gang med den arktiske ring som skal huse isbjørne og andre polardyr.
  det er ufatteligt at der findes så ekstremistiske nordmænd. Jeg har svært ved at forstå en tankegang hvor andre mennesker er fjender der må dø:(
  Rejen:Også tak til dig og det er næsten lige som efterår at være i zoo her i juli. Men fordelen ved f.eks regnvejr er at der så er meget småt men mennesker. Nogle gange er der så mange at man slet ikke kan se noget og så er det spild af penge;)

  SvarSlet
 8. Kære Havehyrde, først forsinket tillykke med din fødselsdag i går, jeg håber at middagen var god - spændt på hvor I mon var henne? Det er længe siden jeg har fået kikket her hos dig, men hvor blir jeg inspireret til at besøge Botanisk have, Zoologisk have og Fredensborg slot når jeg ser dine skønne billeder. I sin tid var jeg på en tegnestue der var med til at projektere Orangeriet i Fredensborg og jeg tænker at det må være på tide at se det i virkeligheden:)
  hvor er det synd for jeres dejlige have og ikke mindst huset at I blev ramt af oversvømmelse og så al det bøvl der er efterfølgende. Jeg er meget optaget af tanken om at etablere" regnvandsbassin" i min have til opsamling af vandet fra vores carport og på sigt måske også tagvandet.

  SvarSlet
 9. Lisbeth:regnbassin lyder som en god ide, vi opsamler i tønder og bruger det til vanding, men i skybruddet blev de alle fyldt i løbet af meget kort tid. Fortsat god dag.

  SvarSlet
 10. Skønne billeder af det lille egern. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser de små dyr.....

  Det var også spændende at se billeder fra den nye voliere i Zoo. Jeg vidste slet ikke at den var færdig. Jeg kan godt tænke mig at se den rigtigt, så nu vil jeg overveje en tur i Zoo. Men der er vist også et andet område, som snart bliver færdigt? Et arktisk område vist nok? Måske skal jeg vente til det også er færdigt, så jeg kan opleve det hele!

  SvarSlet
 11. Jens: jeg tror først at den arktiske ring er færdig næste år.
  Men vores lille egern er bare sødt, nu har vi faktisk to. Vi kan se forskel ved at den ene har en ganske ynkelig tynd hale medens den anden har en stor busket en:)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...