mandag den 25. juli 2011

Der er også vand under stuegulvet

Ja desværre udarter "vand under gulvet" situationen sig den forkerte vej. Der er vand under stuegulvet og højst sandsynlig også under alle de andre :(
Så nu taler forsikringen om genhusning og at vi skal ligge en plan for forløbet. Åh hvor er det bare træls. Men lad os se om de overhovedet dækker skaden, der har været meget snak frem og tilbage.
Naboen er flyttet i campingvogn i Nærum og en anden nabo bor i sit sommerhus på sydsjælland. Her mener forsikringen at det tage 4 måneder før at de kan komme tilbage til deres huse. Nu er de i den heldige situation at de ikke arbejder mere, men vi skal jo gerne være i nærheden af vores arbejdspladser. Jeg ved ikke hvad løsningen bliver, håber meget på at vi kan være i huset og at de evt kan tage 1 rum af gangen. Men det bliver nok lidt for bøvlet for håndværkerne. Bedste løsning må være at leje en campingvogn og sætte den på grunden, jeg tror ikke kattene bryder sig om en lejlighed i byen.
Eneste positive jeg lige kan komme i tanke om er at begge mine nye hortensia "Limelight" blomstrer med en lysgrøn/gullig blomst. Smukt ser det ud og det vækker en smule glæde i en ellers meget dyster sommer.

10 kommentarer:

 1. Uha, hvor er det dog trist, Havehyrde! Ja for kattenes skyld er det nok bedst, at I bliver i jeres have. Kan man ikke leje en slags stor container beregnet til det samme? Men den har vel ikke badeværelse ... Fire måneder er altså lang tid!

  SvarSlet
 2. Sikke da noget bøvl ... føler med jer selvom der nok kommer en gang, hvor I griner af det her ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg føler med jer :-( Også fordi jeg kender frustrationen lige nu fra vores egen situation.
  Vi skal have nye gulve i hele kælderen. Jeg ved godt at det 'kun' er en kælder, men vi brugte den som beboelse, så vi mangler halvdelen af vores hjem.
  Forsikringen siger at vi tidligst hører noget om 2 uger. Og vi har lige været ude, fordi vi tænkte at vi i det mindste kunne starte med at bestille fliser til vores soveværelse. Vi sover klumpet sammen i et lille kontor. Men vi kan først få fliser den 26. august.
  Det er lige til at tude over, men det hjælper jo ikke noget.
  Så du har ret... vi må bare glæde os over de ting som sker i haven :-)
  Jeg håber at det hele løser sig for jer også... selvom jeg nu aldrig tror at vi kommer til at grine af dette.

  SvarSlet
 4. Madame: jeg tror ikke at en container er godkendt til beboelse, en campingvogn er nok et bedre bud.
  Per: Jeg tvivler nu meget på at vi nogen sinde kommer til at grine af det.
  Hanne: der er bare lige til at tude over, det er uhyre psykisk belastende. Vi har talt frem og tilbage med forsikringen der var meget forhippet på, hvordan vandet var kommet ind. De dækker kun hvis det kommer via naturlige åbninger. De forventer faktisk at vores hus er vandtæt og kan tåle at stå i 30cm vand i 45 timer. Helt besynderlig. Men nu er vi vist nået i mål, altså mht at forsikringen betaler. Ellers skulle vi jo ned og låne rigtig mange penge i banken, for noget vi jo var uden skyld i.
  Men ked af at høre at I også blev oversvømmet :(

  SvarSlet
 5. Sikke en misere, jeg føler virkelig med jer og håber at I finder en god løsning:)

  SvarSlet
 6. Lisbeth: tak for din medfølelse, det varmer altid. Jeg håber sørme vi snart får en afklaring, uvished er det værste.

  SvarSlet
 7. Åh din stakkel. Jeg har siddet og læst hele historien om oversvømmelsen, og jeg både føler med dig og forstår dig. Jeg har nemlig oplevet det samme i mit tidligere hus, og selv om mit nuværende hus er sikret med stop i kloaker og ny kloakering i vejen, så kælderen er god og tør, så sidder jeg alligevel manisk ligesom du, når vejrudsigten byder på uvejr. Sådanne traumatiske oplevelser glemmer man ikke så nemt...

  Hvis du på nogen måde kan leje en campingvogn, så misserne kan blive i vante omgivelser, vil det vel være det bedste. Jeg håber det bedste for dig...

  SvarSlet
 8. For søren da nok... det eskalerer lige lovlig meget for jer, synes jeg - men tænk, hvis forsikringen ikke havde betalt...
  En campingvogn må være klart bedre end et helt andet sted at bo. Så kan I formentlig bruge jeres eget badeværelse og vaskemaskine - for slet ikke at tale om, at du kan passe (og nyde) din have, for dette lyspunkt tror jeg, du har brug for. Hvem ville ikke have det i jeres situation? Jeg føler med jer.

  SvarSlet
 9. Mia: jeg tror man gør alt for ikke at opleve sådan en situation igen, og efter dette mareridt skal vores hus sørme også gøres vandtæt.
  Ellen: taksatoren kommer forbi i dag så får vi endelig besked, jeg er stadig rystende nervøs for at de alligevel ikke dækker. Så må vi låne i banken, vandet skal under alle omstændigheder væk.

  SvarSlet
 10. Hey there, You've done a great job. I'll certainly digg
  it and personally suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from this website.

  Look into my web blog jackpot 6000 Jackpot 6000

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...