tirsdag den 26. juli 2011

Uhm

Lørdag var vi på besøg på Formel B på Vesterbrogade. Jeg havde fødselsdag og gemalen havde spænder bukserne på, så han gav middag. Formel B har en Michelin stjerne og er megets stolt af det. Det kan man jo nok forstå, hvis man selv var kok ville man nok også skilte med den anerkendelse.
Vi fik en 4 retters menu, spændende og velsmagende, men gode vine og god servicering. Hovedretten ses på nedenstående billede. Tilbehøret var placeret ovenpå bøffen. Det grønne er en estragon creme
der smagte himmelsk, men som vist ikke var af den fedtfattige slags:)
Målet med restauranten er at skabe den gode oplevelse af vin, mad og betjening gennem den gode og uhøjtidelige stemning. Og det levede de helt op til.
Til kaffen fik vi en lille kage med bladsølv. Den var utrolig flot anrettet på en  lille tallerken og smagte af lakrids og meget sødt. Ikke min livret, men spændende at prøve.

 I aftes har vi spist ude på vores nye terrasse. Det er ikke meget vi har brugt den siden den blev anlagt. Men der er udsigt til noget bedre vejr de næste par dag, så mon ikke det kan blive til lidt grilning?
Mine nye hortensia "Limelight" blomstrer helt utroligt. Måske der det forskellen ved at købe planter på planteskolen i stedet for i bygge eller supermarkedet? Men flot ser det ud.
Taksatoren var på besøg i dag. Han havde fået besked om at forsikringen dækker alt. Det var virkelig en stor lettelse at få den besked. Selv om det sikker bliver en langvarig proces er det dejligt at det økonomiske er afklaret. Så vi starter med at få besøg af en fugtskade firma, som måler fugt i alle rum og som lægger en plan for at få det fjernet. Derefter skal vi så i gang med at genopbygget huset. Vi håber på at kunne blive boende samt at ikke alle gulvene skal op. Under linoleummet i køkkenet havde vi sørme et massivt Junkers trægulv. Det skar næsten i mit hjerte da håndværkerne ødelagde det med motorsav. Taksatoren har lovet at vi får en tilsvarende når vi når så langt. Køkkenet kan vi nok godt glemme de næste måneder. Vi kan bruge kogepladen, men ikke ovn.
Fortsat god tirsdag til dig der læser med her:)

8 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen i lørdags. Det var da skønt med en god middag, jeg elsker også at komme ud og få lækkert og spændende mad en gang imellem :-)
  Den bedste gave må dog være at forsikringen vil dække skaden :-)

  SvarSlet
 2. Tak,Vivik. Det var super spændende at prøver Formel B . Men du har ret,den bedste gave var at forsikringen dækker:)

  SvarSlet
 3. Maden på Formel B lød rigtig spændende - måske lige bortset fra lakridsdesserten... yrk ;-)
  Hvor det glæder mig på jeres vegne, at I ingen udgifter får af vandskaden. Og et nyt trægulv i stedet for lineoleum - der er trods alt lyse sider at finde.

  SvarSlet
 4. Ellen: nu ser det noget mere lyst ud, selvom processen sikkert bliver lang.
  Det var ikke en dessert men "lidt sødt til kaffen " vi fik og den var speciel. Selvom jeg elsker lakrids var det lidt mærkeligt at prøve en slags lakridskage ;)

  SvarSlet
 5. Det må være en stor oplevelse at prøve at spise på Formel B! Og sikke en lettelse, at økonomien ved renoveringen af huset nu er afklaret og alt bliver dækket!
  Ja, nu har vi endelig fået havevejr igen - hvor har vi dog savnet solen.

  SvarSlet
 6. Madame: en kæmpe lettelse.
  Det var rigtig spændende at prøve formelB og dejligt at vi nu endelig har nogle solskins dage;)

  SvarSlet
 7. Det lyder som en dejlig fødselsdag på Formel B, forsinket tillykke :-)
  Hvor er det godt at høre for jer, at I får alt dækket.
  Og så håber jeg bare at I kan få lov at blive i huset. Det er trods alt bedre at rykke lidt rundt, og leve i bunker, frem for at skulle flytte et andet sted hen.
  Én af vores naboer fik først ryddet sin kælder idag. De havde været på ferie og det var blevet så slemt, så de ikke selv måtte rydde det, og firmaet havde ikke tid før.
  Det er forfærdelig som dette har ødelagt folks hjem.
  Det er godt at vi kan gå i haven ind imellem og samle god energi :-)

  SvarSlet
 8. Hanne: tak for fødselsdagshilsenen. i dag kommer fugtmanden for at besigtige skaderne, men her begynder at lugte lidt muggent rundt omkring, så jeg ved ikke rigtig om jeg har lyst til at bo her medens de er i gang. Nu får vi se hvad han siger.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...