tirsdag den 30. november 2010

Sne overalt

Og is i min gearveksler, så det stod på tog i dag.
De kørte med 20 minutters drift på min bane, så jeg kom lidt for sent på kursus i dag, ved Forum.
Metroen kørte stort set præcis, men s-togene var en del forsinket. En smart gadget jeg fandt på Androids Marked var "byens puls", her kan man "live" se hvor s-togene er henne. Det kan være deprimeret når der står på perronskiltet, at toget kommer om 3 minutter og man kan se på "byens puls" at der slet ikke er et tog i miles omkreds. Men så ved man da det. Det er bedre at vide end at gætte.
Stationen på billederne er Danshøj, snerydningen kunne nok havde været bedre, der var super glat og man kan fristen til at tro at de 2 person påkørsler der har givet forsinkelser de sidste par dag, kunne være folk der var gledet på perronen og ud på skinnerne. Uhyre tragisk. Ikke at jeg ved det, det er kun et gæt.


Vejret var ekstra smukt i dag. Bidende koldt med det er nu smukt med sne og sol.
Billederne er, til orientering, taget med mobilen. Hav en fortsat god uge.

8 kommentarer:

 1. Ja det er irreterende med togene når det er koldt og de kun kører hver 20. min.. fine billeder selvom det er med mobilen...

  SvarSlet
 2. Rejen: jeg tror det er pga rejsegarantien at de aflyser hvert 2. tog. De skal jo betale hvis toget er for meget forsinket, det kan blive dyrt:-)

  SvarSlet
 3. Smukke vinterbilleder - jeg holder meget af det blå lys der ligger over snebilleder:)

  SvarSlet
 4. Lisbeth: ja det er utroligt smukt med en solskindag når der ligger sne over landet.

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder, havehyrde! Ja, der er mange, der har været berørt af forsinkelser - hvis de ikke ligefrem var sneet inde.

  SvarSlet
 6. Madame: to af mine med kursister nåede aldrig frem. De kom fra Jylland og sad fast i et tog mellem 2 stationer i 2-3 timer. Da de ankom til Hovedbanen tog de det første tog retur til Jylland.

  SvarSlet
 7. Vinteren er faktisk meget smuk - det er bare en skam, at hverken biltrafik eller togditto er gearet til det - eller bogstavelig talt også cyklerne, åbenbart ;-)
  hvis bare trafikken fungerede, ville vi sikkert ikke tænke videre over, at det er vinter.
  Flotte billeder, din mobil kan klare.

  SvarSlet
 8. Ellen: vinteren kan være rigtig smuk, men lige nu gad jeg nu godt sol og varme:-)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...