lørdag den 3. juli 2010

Kronprinsessen og Daniel

selvom de er blevet gift kan man stadig erhverve sig forskellige souvenirs med brudeparret. Desuden findes der de officielle souvenirs, så som kopper, drinks underlag, tallerkener mv alle godkendt af brudeparret. Tja, måske man skulle overveje at skifte alt ens gamle service ud med Daniel og Victoria service?
Stockholm fejrer deres brylluppet i resten af 2010, de kalder året for "Love Stockholm", tilegnet kærligheden.
Heldigvis er der andet at se i Stockholm, det vil jeg fortælle mere om i et andet indlæg.

7 kommentarer:

 1. Jeg er slet ikke royal og interesserer mig meget lidt for kongehuset - MEN jeg så skam brylluppet her forleden. Jeg synes, at Victoria er sådan en kær pige, og jeg håber, at hun bliver rigtig lykkelig sammen med sin prins...

  Glæder mig til at høre mere om Stockholm. Jeg har kun været der en enkelt gang, men blev ret begejstret for byen. Skal helt bestemt dertil igen... ;-)

  SvarSlet
 2. Mia: Jamen jeg syntes vist det samme som dig. Hun virker så sød og naturlig og glad. Ikke så stiv som så mange andre royal. Så lidt af brylluppet for at tjekke Stockholm ud inden vi skulle på besøg.

  SvarSlet
 3. Hvis jeg var Victoria, havde jeg nok valgt en anden end Daniel. Men hvem kan spå om kærligheden? Og hvis de elsker hinanden, hvad kommer det så os andre ved?

  Rigtig god ferie i det stockholmske.
  Gamla Stan er dejlig, men det har du garanteret allerede oplevet.
  Har I tid, så riv et døgn ud af kalenderen og tag båden til Turku til Finland via Ålandsøerne. Det er helt ubeskriveligt smukt at sejle i den svenske, ålandske og finske skærgård.

  SvarSlet
 4. Ellen: Vi er netop landet i Kalmar efter 1 uge på Gotland. Men har været alle de steder du nævner, dog ikke på denne tur, men på vores store nordkapstur der gik via Ålandsøerne og Finland. Utrolig smukt!

  SvarSlet
 5. Lad kærligheden bæomstre :0) Glæder mig til at høre hvad Stockholm har at byde på - har aldrig været der - måske man skulle overvej det. Vi skal selv til Vimmerby området her i sommer - glæder mig meget .

  Knus og velkommen hjem :0)

  SvarSlet
 6. fr.SOlhat: Stockholm er så smuk. Vi er på en kombitur Stockholm-Gotland-Kalmar-Øland. Dejligt her i det svenske sommerland.

  SvarSlet
 7. Fr SOlhat:
  Sverige er dejligt, det lyder også som en god ferie i skal på :-)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...