fredag den 25. juni 2010

Så er der dømt ferie

I dag var der to studenterbiler på vejen. De råbte og hujede om kap og de to kæmpe lastbiler med lad kunne slet ikke vende og køre retur efter endt besøg hos forældrene. Nu har man jo store stereoanlæg inden i studentervognen og jeg skal da lige love for at de kan larme. Studenterne har selvfølgelig også tågehorn med og selvom det er festligt er man da glad for at det ikke er hverdag man har studenter på besøg.
Frøken var meget nervøs, hun er ellers den mest søde og rare kat der elsker alle gæster. Men ikke studenterne der var på besøg hos naboen. Dem knurrede hun af. Ja har man ikke kat er man muligvis ikke klar over at katte kan knurre. Men det kan de og så ved man at den er helt gal. Frøken rendte forvirrede rundt i den ½ time larmen varede. Selv ikke frisk plukkede ærter kunne få den beroliget.
Men nu har jeg så ferie, og endelig er sommeren her. Herligt. Vi har planer for et helt år, så noget må vi nok droppe. Men en tur til Rørvig og Hallands Väderø (i Sverige), foruden vores tur til Stockholm/Gotland, kan det nok blive til. Men jeg går allerede og ærgre mig over at der er nogle af mange blomster jeg går glip af, når vi rejser. Måske ville det være mere ideelt at tage afsted i september? Så kan man nå at se alle blomster i fuld flor.
Lørdag får vi gæster og skal grille. Vi fik en spændende fiskegrill pakke fra SkagenFood men jomfruhummere osv. Det glæder jeg må rigtig meget til.
God weekend til dig der læser med her.

12 kommentarer:

 1. Hvor lyder det skønt - både med ferien og ferieplanerne. Det bliver spændende at høre, hvad I vælger af de mange muligheder...

  September til ferie kan anbefales, men der skal såmænd nok være noget andet at gå glip af dér også... ;-)

  SvarSlet
 2. Rigtig god ferie, Havehyrde - og weekend! Jeg er også spændt på, hvad I vælger af de mange planer.
  Ja, vi katteejere ved jo, at katte foretrækker, at alt er, præcis som det plejer :-)

  SvarSlet
 3. Mia: desværre gør mit job at jeg har meget svært ved at få ferie i september. Men jeg tror september er et godt tidspunkt hvis man vil ned steder hvor det er for varmt her i juli

  SvarSlet
 4. Madame: Kattene kommer på pension når vi tager afsted. Wursten HADER det. Den taber sig altid og er et værre skvat. De to andre syntes det er rigtig hyggeligt.
  God weekend til dig også

  SvarSlet
 5. Ja det er det "værste" ved ferie - ALT det man går glip af hjemme i haven. Ude godt men hjemme bedst. Rigtig god ferie :0)

  SvarSlet
 6. Solhat: ja det med at se blomsterne i flot er jo bare rimelig vigtig for os havefolk ;-)

  SvarSlet
 7. Rigtig god ferie, Havehyrde. Det lyder som nogle dejlige planer, I har :-)

  Jeg kunne også godt tænke mig at komme til Stockholm - Nordens Venedig - efter jeg så billeder derfra under kronprinsessebrylluppet. Der ser utroligt smukt ud. Sverige er i det hele taget meget smuk :)

  Dejlige blomsterbilleder fra din have. Især den gule rose er bedårende.

  Mange feriehilsener til dig og din mand :-)

  SvarSlet
 8. Lone: Stockholm er virkelig flot. Jeg sad faktisk og så noget af brylluppet (karet turen) for at få et overblik billede af byen. Den er så charmerende med de mange øer.
  I går så jeg nogle af mine andre roser i blomst, dejligt.
  Hav en dejlig søndag :-)

  SvarSlet
 9. Rigtig god ferie! Remonterende roser og visse stauder kan du klippe så de sætter nye knopper til du kommer hjem - jo mere man klipper jo flere blomster. Men det går jo ikke med dine Agapantus:)

  SvarSlet
 10. Lisbeth: jeg har klippede nogle af blomsterne ned. Men hvor gør det ondt at gøre det. Agapantusserne er nok afblomstrede når vi kommer hjem igen. Fortsat god søndag til dig.

  SvarSlet
 11. Næh, septemberferie må for dit vedkommende nok vente til pensionsalderen er der ;-)

  Men hvad med efterårsferien? Jeg har været på Kreta i september, og det var ALT for varmt - oktober må være fint til det sydligste Europa.

  De dér grillede jomfruhummere har jeg prøvet - det var bare så lækkert. Var det ikke også en succes hos jer?

  SvarSlet
 12. Ellen: jomfruhummerne var himmelsk. efterårsferien er ellers et godt bud, bortset fra at det kun er 1 uge. Kunne sagtens bruge to ;-)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...