onsdag den 7. juli 2010

Jeg HADER at være på kattepension

Men elsker at være hjemme og specielt i min have.
Ja Wursten har det hårdt når vi er ude at rejse. Den hader at være andre steder end hjemme og på kattepensionen gider den ikke rigtig spise, så den er rimelig tynd når vi ser den igen.
Denne gang var ingen undtagelse, selvom vi kun var væk i 9 dage mod de sædvanlige 16 dage.
Efter en omgang på kattepension er det som om den værdsætter os mere end normalt. Den skal sove ekstra tæt ved os i sengen. For tænk hvis vi efterlod den igen!!!
Og de næste mange dage efter vi er kommet hjem har den stort behov for at tjekke om vi er hjemme, hele tiden. Så den render ud og ind hvert 10. minut, det kunne jo være at vi havde forladt den igen.
De andre katte syntes det er spændende at være på pension, så møder man jo andre artsfæller. Men ikke Wursten, den hader det bare. Selvom kattemutter gør alt for at sørge for den. Det er bare ikke godt nok. Det er kun matrikelnummeret der tæller.

6 kommentarer:

 1. Stakkels Wurst at blive sat i kattepension :-) Jeg tror, at Sofus ville sige det samme, hvis vi anbragte ham på en kattepension - men det er sjovt, så forskellige katte er ...

  SvarSlet
 2. Det er da heller ikke sjovt. Jeg er ret sikker på, at Puskis også ville hade sådan en pension, men vi har aldrig prøvet. I stedet får jeg en kattepasser eller to til at komme her hos mig. I årevis har vi været nogle stykker, der skiftedes til at passe - og ellers er der "den rene bakke.dk". Var det mon noget?

  Nu er Puskis så gammel, at vi ikke kan nænne at gå fra hende overhovedet, så nu nyder hun bare sit otium og det, at vi er her hele tiden... ;-)

  SvarSlet
 3. Madame:De 2 andre katte elsker at være på pension, men wursten hader det bare. Måske fordi den normalt er ret så slagsbroder-agtig og har det svært med andre katte generelt. De 2 andre er mere fredelige :-)
  Mia: kender godt den rene bakke, og ideen er rigtig god. Der er ingen på vejen der er hjemme når vi er på ferie, så nabopasning er nok ikke det mest oplagte. Tager vi små ferier kommer min far og ser til dem.
  Men dejligt for Puskis at I aldrig efterlader den alene. Det må være drømmen for enhver kat :-)

  SvarSlet
 4. Ja... du har helt ret, katte er virkelig forskellige. Dog er har det været fælles for vores katte, at alle har haft et enormt kontaktbehov, når vi kommer hjem - også bare fra små ferier. Tit og ofte kommer der i løbet af natten en tilløber til at dele min hovedpude. De 2 katte vi har nu, har vi hentet på Inges kattehjem, dem kunne vi ikke sætte i pension - de ville sikkert føle sig forladt igen, men dejligt med en sød naboen, der gerne giver en hånd.

  SvarSlet
 5. Mette: Vores har også enormt kontakt behov når vi kommer hjem fra ferier. Man skal nok ikke undervurdere det med at blive kælet. ;-)

  SvarSlet
 6. Vi har heller aldrig prøvet en kattepension, men vi havde også nogle helt enestående naboer, hvor specielt hun tog sig tid flere gange om dagen til at gå ind og kæle/snakke/hygge om dem.
  Selvfølgelig er kattene glade og ekstra kælne, når man er hjemme igen, men hvis man har sikret sig, at de bliver passet godt, synes jeg nu det er helt i orden, at deres mennesker tillader sig at holde sommerferie væk fra hjemmet.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...