torsdag den 10. juni 2010

Der kom en pakke

fra Amazon og når jeg modtager sådan en bliver dagen bare god.
Ovenstående er et udvalg af ting fra pakken. Som nogen nok har bemærket har jeg en svaghed for alt med haver og planter, så da jeg fandt 3 have dvd'er syntes de oplagt at købe.  Bare titlen "Around the world in 80 gardens" lød så spændende at jeg prompte bestilte dem (og et par stykker andre). Eller hvad med "The Ritz London book of afternoon tea- the art and pleasure of taking tea". Det at drikke te er ophøjet til en kunstart. Her er historier fra det legendariske Ritz hotel og deres afternoon tea, som man stadig kan opleve hvis man husker at reservere bord i god tid. Jeg har endnu ikke prøvet det, men krydser fingre for at det snart sker. Der er noget magisk ved englændernes te traditioner. Et af mine absolutte yndlingsudtryk omkring "tebordet" er sætningen "Shall I be Mother?", det tog godt nok noget tid før jeg forstod meningen. At jeg ikke blev tilbudt en ny mor, men at en venlig sjæl blot tilbød at skænke te.
"The ultimativ ice cream book" indeholder over 500 opskrifter og virker meget spændende. Eneste ulempe er de forbandede mål som englænderne er så glade for , an ounce, a cup osv. Vidste du at 1 kubikmeter =35195.0797279 ounce? Hmmm, ja så bliver det da først besværligt.
I dag har vi fået fisk fra Skagen Food så i aften skal vi have Baconsvøbt havkat med citrusbraisseret fennikel og rød pebersauce. Lyder det ikke spændende? De opskrifter der følger med pakkerne er simpelthen så gode, succes stort set hver gang. Noget der ville havde gjort oplevelsen blot en smule bedre, var hvis det var solskinsvejr og vi nød aftensmaden på terrassen. Med et glas kold Riesling.
Ok, sidstenævnte kan vi lige klare, selv uden solskin.

9 kommentarer:

 1. Ja, heldigvis behøver man da ikke solskin for at nyde en god vin. Men det er selvfølgelig lidt hyggeligere at sidde udenfor.

  Dine film lyder som noget, man godt kunne bruge nogle timer på at se, men den isbog skulle jeg nok vogte mig for.
  Faktisk kan jeg slet ikke lide is...
  Har du ikke et cupmål? De kan sommetider købes herhjemme - ellers kan du sikkert også købe sådan et gennem Amazon, og på nettet findes der masser af omregnere, så du kan printe nogle af de mest brugte mål ud og have i nærheden.
  Det har jeg gjort, og det fungerer udmærket.

  Skagenfood savner jeg stadig, men da det blev leveringsdag fredag hos os, var jeg nødt til at melde fra - ærgerligt, ærgerligt, for det var supergodt, både fisk og opskrifter.

  SvarSlet
 2. Åh ja, vi fik også fisk fra Skagenfood engang - og det var jeg egentlig så glad for. Men vi landede ligesom Ellen på en dag, der passede os dårligt, desværre... I dag har vi dog været hos fiskehandleren, så den står også på fisk her (jeg elsker fisk!!) :-)

  SvarSlet
 3. Ellen: jeg har et cup mål, men det er da bare besværligt!! Kan godt huske at du fortale om den forkerte leveringdag fra skagenfood, rigtig ærgeligt.
  Jeg skal vist se mig om efter en "ommåler" på nettet. Min teabog har selvfølgelig også de "forkerte" mål :-)
  Mia: Ja fisk er bare dejlig, nogle gange er udvalget hos vores lokale fiskhandler bare ikke så stort. Krabbeklør mv skal man f.eks bestille og så kan man jo ikke være spontan.

  SvarSlet
 4. Tillykke med de spændende bøger og dvd'er - jeg kan sagtens forstå, du lod dog friste :-)
  Jeg er jo desværre ikke fiskespiser, men det er dejligt, at du er glad for jeres fisk fra Skagen Food.
  Ha' en god aften, Havehyrde!

  SvarSlet
 5. Madame: bøger er bare noget af det bedste jeg ved og ærgerlig med dit fisketrauma. God aften til dig også :-)

  SvarSlet
 6. Wauw en stak lækre bøger - der deler jeg din passion, jeg kan heller ikke modstå trangen til at shoppe bøger. De har været adskillige dage med dårligt vejr, så bøgerne er perfekt timing - god fornøjelse.

  SvarSlet
 7. Mette: velkomme til. uha bøger, og lækre bøger er bare et "must". Dem kan man ikke få nok af.

  SvarSlet
 8. Hørt hørt Havehyrden, bøger med mange flotte billeder er som balsam for sjælen, også jeg er afhængig af smukt papir og gerne vise ord. God fornøjelse.

  SvarSlet
 9. Folehaven: bøger er bare dejlige, især dem med smukke billeder. Det giver så dejlig inspiration

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...