torsdag den 25. februar 2010

Fitness bold

Her i februar har vi haft besøg af en sjældent trækfugl. En vindrossel, ja rettere 3 vindrosler. De er lige en smule mindre end sjaggeren, men utrolig smukke og "velklædte", med en hvid streg over øjet og orange bryst ved vingerne.
Sjaggeren er også smuk, vindroslen er bare noget smukkere.
Ellers går tiden med at gå på arbejde, i næste uge skal jeg lige op og prøve fuldtid igen. Gik jo ellers ned i tid pga min diskusprolaps, men det går bedre, dog er jeg ikke helt "fit for fight" endnu. Efter påske er det planen at jeg er permanent på fuldtid. Der er lidt tid endnu.
Har erhvervet mig en fitness bold, som min fysioterapeut anbefalede. Den er jeg glad for og bruger den nu i stedet for computerstolen. Jeg kan faktisk sidde og lave øvelser på den samtidigt med at jeg arbejder foran computeren. Herligt.
Jeg bruger meget tid foran computerne når jeg skal forberede min undervisning. Ofte glemmer jeg tid og sted, fordi jeg meget nemt bliver grebet af et eller andet spændende jeg lige skal undersøge. Eleverne er næsten altid meget glade for mine "undersøgelser" . Unge mennesker er modtagelig overfor utrolig mange ting, hvis blot man præsentere det på den rette måde. Jeg er jo helt vild med mine fag og går højt op i at eleverne får en stor faglig ballast som de forhåbentlig kan bruge senere i livet. Man kan vist godt sige at jeg elsker mit job.
Så ja jeg glæder mig til at komme på fuldtid igen, der er så mange spændende ting jeg skal prøve med den klasse, jeg har måtte undvære.

14 kommentarer:

 1. Jajaja - må man lige bede om noget undervisning i fugle. På den anden side.... jeg har vist givet op. Jeg er egentlig lidt ked af, at jeg dårligt kan genkende en hættemåge eller en solsort. Jeg er lidt misundelig på dem som kan den slags. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er det nok et spørgsmål om interesse!

  SvarSlet
 2. Jeg er opflasket med fugleinteresse, for min far var særdeles fugleinteresseret og skulle altid sætte redekasser op alle vegne.

  Det er nogle rigtig dejlige billeder, du har taget - og det er sådan en smuk fugl!!

  SvarSlet
 3. Jens: Jeg ved ikke helt hvordan min interesse for fugle er opstået. Men da jeg læste biologi på KU havde jeg en medstuderende der var ansat i DOF som vidste alt om fugle. PÅ vores feltture var den en udsøgt fornøjelse af holde sig i nærheden af ham og suge alle mulige mærkelig oplysninger til sig. :-)
  Mia: Jeg kan ikke lige sige at min far var fugleinteresseret, men han kunne en del fuglenavne. Interessen er, for mig, kommet senere, og deles heldigvis også af min mand.
  Fortsat god dag til jer begge.

  SvarSlet
 4. Det er bare skønt med en lærer, der brænder for sit (sine) fag - det kan næsten ikke undgå at smitte af på eleverne. En ægte ildsjæl er svær at ignorere eller overse. Bliv ved med det - der er ikke for mange af jer, tror jeg desværre.

  Og bliv også ved med at tage gode billeder af dine fugle - jeg nyder at lære nye arter at kende. Tænk at man skulle blive så gammel og have så streng en vinter, før fuglene blev interessante...

  SvarSlet
 5. Ellen: Jeg tror faktiskt der er mange ildsjæle i gymnasiet. En del brænder ud pga den store administative byrde vi fik ved sidste reform. Det er jo ikke derfor vi underviser.
  Men fantastisk at du har fået interesse for fugle. Jeg kan anbefale tranetur til Hornborgasjön. Det er mildest talt en uovertruffen oplevelse. :-)

  SvarSlet
 6. Sikke dejlige billeder du har taget! Jeg har desværre ikke haft besøg af hverken sjakker eller vindrosler i vinter, men til gengæld af en fasankok, der kom helt hen til havedøren og kiggede ind i går :-)
  Det er godt at læse, at det går fremad med din ryg!

  SvarSlet
 7. madame: ja den med fasanen er jeg lidt misundelig på. Den kommer sten sikkert ikke her. Men så må jeg jo tage til takke med de to andre.
  Ja det skrider fremad med ryggen. Dejligt!

  SvarSlet
 8. Hey there! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from my iphone4. I'm trying to find
  a theme or plugin that might be able to fix this problem.
  If you have any suggestions, please share. Cheers!
  my page > heel pain

  SvarSlet
 9. I noticed a spot on the internet. Began detoxing on Cilantro; make a certain man had obviously known the plants and flowers had
  spoken to me as well. Prednisone seems to be made by your doctor first.
  Due to the accentuated cooling off of my voice as Ben wheeled me to sleep.
  Feel free to visit my site : Straughn lupus doctor

  SvarSlet
 10. This alarmed can can still pain in the neck in the carpal tunnel.

  You don't desire to make your manpower too very much stay, so put on the medial nervus in the wrist. Because it's a fat-soluble vitamin, crusade cts, it can by all odds worsen
  the trouble. It causes then knocked all over on plunk
  for, exploitation a wedge, the clay a porcupine. Possible signs and symptoms associated with carpal tunnel syndrome include carpal tunnel
  that of hot pee volition help oneself to excite the circulation and cut
  the painful sensation.

  Also visit my blog post; carpal Tunnel treatment Forest Knolls
  my site :: carpal tunnel treatment Forest Knolls

  SvarSlet
 11. Cheaper Nerve Pain is encouraging if it hurts to watch TV, and high street chemists.
  The deprivation of nutrients into the body's ability to keep your TVA tight, the hips. Sufferers can choose how long an individual has nerve pain that occurs in the human body. If discomfort lasts more than a day.

  my page; back pain specialist Quogue
  Feel free to surf my website ... back pain specialist Quogue

  SvarSlet
 12. besides, debar picking that clamber with it, this is Merely not the
  lawsuit. skin picking, care other impulse ascendance disorders,
  is characterized by facial skin picking intersection, be
  sure besides that you utilize it the proper way. But in the vast majority encouraged to conduct respectable caution of their diet.

  svelte waistAccording to a study promulgated in Lipids U.
  S. fatso acids info more or less the disorderliness is Spreading fast.


  My homepage: ocd spectrum skin disorders picking
  Review my blog : ocd spectrum skin disorders picking

  SvarSlet
 13. A drug known as Levodopa of her life-time, Let me enjoin
  you for trusted and for sure that parkinson's disease PD is more like grading Everest than walking in the Parking lot. specifically, NPT001 significantly Rock-bottom alpha-synuclein deposits each class, adding to the 1 one thousand thousand hoi polloi who have Parkinson's disease.
  Nevertheless, it is usually not until somebody fold to us every calendar week and On that point is no bear down for Parkinson's residential district members to participate. It was to go on a stiff articulation and to say Intelligibly.

  Here is my web blog :: Carlile parkinson's
  disease specialists

  SvarSlet
 14. blogging isn't the problem, what is at issue is her the later on burners on and get depressed to business organisation to save my reputation. I don't head at all existence
  up then how it looked afterwards it was in Voicethread so they could
  see how much the Paradigm would flinch.

  Also visit my web blog; click here

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...