fredag den 26. februar 2010

Nu synger solsorten

Det var en stor overraskelse da jeg i morges blev vækket af 2 solsorte der sang. Det har jeg ikke hørt siden engang i efteråret. Og hvor lød det bare smukt. Jeg troede lige et øjeblik, at jeg ville se en grøn og frodig have, med blomster i fuld flor og en smuk solskins morgen. Ja det var før jeg trak rullegardinet op. For haven var stadig fyldt med sne og det var meget gråt i vejret. Men lige et kort øjeblik så jeg et andet scenarie for mig!

6 kommentarer:

 1. Her hos mig har musvitterne kvittet forårssang hele formiddagen. Dejligt, dejligt. Og solsorten har øvet sig - den sad lige så stille og småsang, ganske lavt, som om den ikke ville være bekendt at synge, så man kunne høre det. Stemmen skal lige i gang efter vinteren - og man ku' jo komme til at synge falsk... :-)

  SvarSlet
 2. Mia: ja det var heller ikke skønsang som den synger om foråret. Den øver nok stemmen, før den store kur kommer
  :-)

  SvarSlet
 3. Ja livet er "en skønner en" når solsorten gir´sit besyv med.....God week-end :0)

  SvarSlet
 4. Det er da lidt underligt, for vi har haft lystig solsortesang i over 14 dage nu. Er vores æbler bedre end dine, mon? :-D
  Også da jeg kom på job (i sidste uge altså; høhø...) var der en lille pips, der sad på den samme plads i det samme træ og sang og sang og sang hver morgen, selv om det stadig var halvmørkt. Jeg er ikke klog nok til at vide, hvad det var for en, men det lød ´meget smukt, og det var helt sikkert ikke en solsort.

  SvarSlet
 5. Åh, hvor jeg glæder mig til at høre dem synge igen.
  Dér, hvor jeg går og fodrer fugle, sidder de og øver med meget lav stemme.

  Jeg tror solsortene er de første fugle, som står op om morgenen. Det er kun dem, jeg ser på vores lufteture tidlige morgener.

  Det er nogle vidunderlige fuglebilleder, du tager, Havehyrde :-)

  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 6. Fr. Solhat: ja solsorten er virkelig med til at forskønne ens liv.
  Ellen: haha, mine æbler har de sidste par uge været ikke-øko. Måske har det betydning? :-)
  Lone:Jeg tror også at solsorten står tidligt op, eller også er der så mange af dem at de overskygger de andre fugle, så man ikke lægger mærke til dem.
  i lige måde-god weekend :-)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...