torsdag den 17. december 2009

Sne i lange baner og dejlig stilhed 

8 kommentarer:

 1. Fine billeder fra matriklen.
  Bare man kunne få lov at blive inden døre, så ville jeg nok også nyde vejret lidt mere :-)
  For smukt er det da at beskue.

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle stemningsfulde billeder. Det er nu kønt, det sne, omend lidt besværligt ;-).

  SvarSlet
 3. Ellen: hvis man er hjemme går det helt klar bedre med at nyde vejrer.Jeg har ellers været hidsig et par gange i dag. Både pga min Isiaknerve men også pga den manglende rydning af sne på cykelstierne. ØV :-(
  Bente: ja det var rigtig smukt i morges, da jeg fejede sne fra fortorvet, efter et par dage plejer sneen nu at blive lidt grim, sort og grå. Og ikke at forglemme gul (hundetis).....
  Men indtil videre ser det nu smukt ud.

  SvarSlet
 4. Hvor er det dog smukt, Havehyrde! Sne og træer er en god kombination - jeg nåede desværre ikke selv at gå ret langt, fordi der var spejlglat hos os.

  SvarSlet
 5. Madame: det er nok ulempen ved at bo på landet, så rydder de ikke sne helt så godt som herinde i storkøbenhavn. Men de kom nu meget sent igang herude. Vores vej er spejlglat, jeg frygter virkelig at falde så det blive endnu værre med min Iskiasnerve.

  SvarSlet
 6. Hvor er din have smuk i sit vinterantræk, Havehyrde. Dejligt at se hvid, uberørt sne. Jeg tænker også, at der er smukt oppe i vores have.

  Gul farve i sne er ikke værst. Det er til gengæld det sorte menneskeskabte (salt) ;)

  SvarSlet
 7. Lone: Ah, jeg syntes nu at den gule farve er lige så grim som den sorte. Jeg er ret overbevidst om at det ikke er salt der giver den sorte snefarve, men snavs fra gader og biler mv. Salt opløses når det binder til is, samtidigt smelter isen og det hele er enten hvidt (fast form) eller gennemsigtigt (flydende form).
  Hav en rigtig god weekend!

  SvarSlet
 8. Naturligvis er det ikke saltet, der giver den sorte farve, men det efterfølgende svineri, når det opløses/fejes væk i en pærevælling med gadesnavs, forstås... :)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...