onsdag den 16. december 2009

I morgen skal vi ind og høre...

Al Gore i Imperial. Ih hvor jeg glæder mig. Jeg er imponerede over hans kamp for at informerer den almene amerikaner om den globale opvarmning. Hans kamp for at trænge igennem det tunge magt apparat i Washington og kampen for at blive taget alvorligt.
For alle der har set dokumentarfilmen " An inconvenient truth" kan hans virkemidler syntes noget overdrevet, men er det ikke noget med at "overdrivelse fremmer forståelsen".  Jeg er bare glad for at nogle amerikanere har været så fremsynet midt i den ,efter min mening, værste tid i Amerikas historie, nemlig George Bush æraen.
I morgen skal vi høre hans nyeste foredrag, "vores valg", om de løsninger han mener kan redde vores planet.
Det bliver spændende at høre, jeg syntes jo han er en meget karismatisk person der besidder en stor iver og entusiasme. Dem er der ikke mange af men dem der er, plejer at være spændende at lytte til.

3 kommentarer:

 1. Nej, hvor må det være spændende at skulle ind at høre.
  Der er ganske rigtigt nogle værre grise derovre, så vi er nok mange, der håber, at de kan få taget sig sammen til at gøre noget ved det.

  Bush var slem. Det synes jeg nu også, at Reagan var.

  Rigtig god fornøjelse i morgen.

  SvarSlet
 2. Det lyder utroligt spændende - fortæller du lidt om jeres oplevelse, Havehyrde?

  SvarSlet
 3. Ellen: Reagan var også en komplet tosse. Ind i mellem de to var jo Bush senor >(som jeg ikke syntes var helt så umulig som sønnen) og Clinton. Clinton havde gode intentioner, men meget blev jo forplumret pga det store fokus på hans privatliv. Meget ærgeligt!
  Madame: Ja det kan nok bliv til lidt spalteplads om Hr Gores foredrag.
  God dag til jer begge

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...