onsdag den 19. august 2009

"Maleri" fra haven

En lille hjemmelavet collage med lidt blandede blomster.
Jeg er i gang med at læse Jussi Adler-Olsens "kvinden i buret". Hovedpersonen, Vicekriminalkommisær Carl Mørk bor i den by jeg er opvokset i, på den samme gade. Det var jo ganske overraskende at læse. Bogen er også rigtig spændende og kan anbefales hvis du kan lide gode krimier. Fasandræberne er også rigtig spændende.
Signe Wenneberg har netop udgivet en bog der hedder Haveterapi. Det er en meget inspirerende bog om hvorledes man kan søge hjælp i naturen til behandling af f.eks stress. Svenskerne har brugt det i årevis og herhjemme åbner der snart en center i Hørsholm. Til sidst vil jeg så lige anbefale bogen om Huset og haven i Hune. Anne Just er jo desværre død, men Birte Lauritzen har skrevet en bog om hende, manden , huset og ikke mindst haven i Hune. Den er alle pengene værd.

8 kommentarer:

 1. Kære Havehyrde

  Jeg nyder, at du igen har udgivet et kreativt blomstergalleri.

  Tak for din kønne blomsterbuket.

  SvarSlet
 2. Nydelig blomstercollage:)
  Det er mange flotte farger i hagen ennå:)

  SvarSlet
 3. Bente og Juni: tak for jeres kommentare. August er en af de bedste blomster måneder her i haven.

  SvarSlet
 4. Sikke en skøn fotomontage du har lavet!

  'Haveterapi' er en bog jeg absolut må læse. Jeg er meget optaget af, hvad haven og naturen kan gøre for os - der er virkelig helbredelse at finde derude ;-)

  SvarSlet
 5. Madame: Ja det er helt sikkert en bog for dig (ja og for mig). Den er rigtig spændende og udsprang af forfatteren egen stress. Jeg bliver selv så dejlig fredfyld når jeg sidder i haven og kigger. Eller blot indenfor og kigger ud i haven. Så jeg tror du har ret, der er helbredelse derude i det grønne.

  SvarSlet
 6. Ideer til nye bogoplevelser modtages altid med kyshånd, så tak for inspiration...jeg ka' godt li' en go' krimi - det er så afslappende at læse, fordi man kan sætte hjernen på standby mens man lader sig underholde :-)

  SvarSlet
 7. Ellen: præcis. Jeg syntes jeg får nok hjernestimuli i mit arbejde, så underholdning er lige sagen når jeg er hjemme. Og Carl Mørk er en interessandt person.
  Kan du læse svenske bøger kan jeg anbefale Lars Keplers "hypnotisøren". Den er endnu ikke oversat, men er et kæmpe hit i sverige og er allerede solgt til mange land. Man mener den blvier størrer end Stig Larssons triologi.

  SvarSlet
 8. Hejsa.
  Jeg var i "Haven i Hune sidste år i august og fik næsten et chock, da jeg så den lille spinkle Anne Just. Men hun har alligevel haft et godt liv, og hendes have er helt fantastisk. Jeg har også "Huset og haven i Hune". Fantastisk bog.De andre bøger, du anbefaler har jeg ikke læst - endnu. Dejlig blog, du har.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...