fredag den 21. august 2009

Jeg kender en have....
Ja de sidste mange indlæg var om haver, her er så et til.
I denne uge var jeg til møde, i forbindelse med mit arbejde, på KU- Life. Det der før i tiden hed Landbohøjskolen. Vi sad i 3 timer og tale om et længere samarbejde og efterfølgende gik vi en tur over i Væksthuset. Det er en cafe som de studerende selv står for og hvor alt det de serverer er hjemmelavet. Der er en stor "have" til cafeen og her dyrkes der sommerblomster, en masse forskellige slags. Og flot så det ud. Kæmpe bede med frøkenhat, en af mine mange yndlingssommerblomster, Scabiose, Marmelukærme o.s.v. Det var så flot at jeg ikke havde tid til at drikke kaffen, jeg skulle tage billeder.
Tag endelig en tur derind. Der går en vej ind fra Thorvaldsensvej mod Universitets gamle bygninger, der hvor man læser til dyrelæge. Haven og cafeen ligger til højre.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det dog smukt, Havehyrde! Jeg kan godt forstå, du ikke fik drukket kaffe :-)

  Den have må jeg se hen dag - den minder om min mormors fantastiske staudehave, hun havde en gartner til at passe.

  SvarSlet
 2. ...og Susannes sorte øje, kan jeg se.
  Tror jeg da, den hedder...

  Har lagt 'Hypnotisøren' ind i hukommelsen - tak for tip :-)

  SvarSlet
 3. Madame: je du må da helt sikkert et smut forbi, august er åbenbart et super månede at gøre det i. Så blomster det meste.

  SvarSlet
 4. Ellen: Jeg tror ikke det er Susannes sorte øje man ser på billedet. Det er en slyngplante, ved jeg, der kræver stativ. Men den ligner godt nok meget, dog var disse "gule med noget mørkt" snitblomster. Og jeg aner ikke hvad de hedder, men flotte var de da!

  SvarSlet
 5. Åh måske kan jeg få det til at passe med et ærinde tli København, jeg skal da ihvertfald se nærmere på KU-Life.

  Det er nogle dejlige billeder.

  SvarSlet
 6. Kære Havehyrde

  En dejlig blomsterdokumentation fra KU-Life.
  Hvor er det dejligt for dig, at opleve så mange skønne indvielser om havelivet – via dit job.

  SvarSlet
 7. Donald: Det er bestemt et besøg værd.
  Bente: ja man kan jo være heldig ind i mellem.

  SvarSlet
 8. Donald: Det er bestemt et besøg værd.
  Bente: ja man kan jo være heldig ind i mellem.

  SvarSlet
 9. Jeg kender også den have, Havehyrde :-) Jeg lufter ofte min hund mellem de gamle smukke bygninger - dog ikke i blomsterhaverne. Engang imellem køber jeg en kop kakao i væksthuset og tager med rundt på turen.
  Jeg er specielt glad for solhat-stauderne. Er der nogle, jeg kunne tænke mig til haven, tager jeg et billede af planten OG skiltet, så gartneren på planteskolen kan finde netop den plante til mig.
  Dejlige billeder du har taget derinde :-)

  SvarSlet
 10. Lone: Ja du bor vist ikke så langt derfra og rufus er sikkert glad for haven. Og sikken en god ide med billederne. Jeg fik en folder med hjem med alle planterne og deres placering, du finder den ved sideindgangen i en lille træholder.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...