mandag den 20. juli 2009

Pindsvin i haven

Før vi tog afsted på ferie, sad jeg en aften i soveværelset og læste. Pludselig reagerede Frøken på noget uden i haven. I tusmørket troede jeg at det var en rotte (jeg har stadig mareridt over de rotter vi havde i skuret for snart 2 år siden), men ved nærmere eftersyn vidste det sig at være et pindsvin der trak afsted med et æble (jeg kaster æbler ud i haven til fuglene). Jeg råbte op til gemalen om at han skulle komme og sammen sneg vi os efter pindsvinet som prøvede at gemme sig tæt ved komposterne. Vi var så lykkelige over dette lille væsens ankomst i have at vi sad og smilede indvendig resten af aften over dets besøg.

6 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig at have pindsvin i haven! Jeg har altid håbet på at få et pindsvin at se her - men det er sket endnu, selv om der ligger æbler lige til at spise ;-)

  SvarSlet
 2. Ja du er heldig som har pinnsvin i hagen, de er nyttige små skapninger. Jeg har også noen her fra tid til annen, og jeg setter stor pris på dem. De holde de ekle motbydelige sneglene i sjakk.

  SvarSlet
 3. Madame: Vi har heller ikke set pindsvin i haven før. Naboen har haft en hel masse under hans børns legehus, men det var vist år tilbage. Vi har hegn omkring hele haven så jeg regnede slet ikke med at de kunne komme på besøg, måske har den været her i længere tid uden at vi har opdaget den. De er vist nataktive.

  SvarSlet
 4. Juni: ja de er nogle nyttige små dyr. Tudser og pindsvin er meget velkommen i vores have.

  SvarSlet
 5. Vi har desværre ikke haft pindsvin i nogle år. Jeg ville ønske, at de kom igen.
  Et overvintrede i vores skur i 3-4 år. Jeg kan godt forstå, at I glædede jer over besøget :-)

  SvarSlet
 6. Lone: det er så hyggeligt at se sådan en lille fætter.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...