torsdag den 21. maj 2009

Sagde du mad?

Når man hedder Missan tror man at alt har noget med mad at gøre. Kommer der et menneske gående med en kop kaffe, kunne der jo godt ligge en skjult godbid på bunden af koppen.

16 kommentarer:

 1. He he ... det er som at se min Møffe. Han er også ekspert i godbidsopsporing :o). Se selv.

  Dejlige billeder i øvrigt!

  SvarSlet
 2. Haha, sikke nogle skønne billeder af Missan. Han er heldig at bo hos dig :O)

  SvarSlet
 3. Kære Havehyrde
  Et dejlig billede af din tilløberskat Missan, som jeg forstår, at du har haft siden kastration og øremærkning i juli sidste år, og tillige før som en strejferkat.

  Jeg aner, at Missans opmærksomhed på det nederste billede, måske drejer sig mere om lidt fugleliv, som den må lure på.

  SvarSlet
 4. Madame: ja han er heldig, nogle gange er han vist ikke helt klar over hvor heldig, hahaha.
  Bente: opmærksomheden går kun på mig med en kop kaffe, sjovt nok er han ikke sen store fuglejagter. Det han er mest interesseret i er at sove og sove og sove og, ja så mad. Han er vores sløveste kat!
  Faktiskt har vi haft han boende (uden at vide det) siden december 2007. Men han blev først øremærket mv i maj-juni sidste år.

  SvarSlet
 5. bente nr 1: Ja jeg har set dine dejlige katte, det er nogle super billeder.

  SvarSlet
 6. He he, Havehyrde, det var nu ikke gårsdagens billeder, jeg linkede til, men et ældre tigge godbid-billede ;-).

  SvarSlet
 7. Bnete: jamen det så jeg jo slet ikke. Men nu har jeg set den lille lækkerbisken, ham og Missan ligner hinanden, også på godbidsområdet. God weekend til dig!

  SvarSlet
 8. Kære havehyrde
  Har du nogen ide om, hvor gammel Missan er ?
  Du fik ham kastreret og øremærket, men kunne dyreklinikken ikke anslå en ca. alder mellem 2 år og 10 år ?
  Jeg tænker på, at jeg også har fået en voksen hjemløs kat, som nu er kastreret og øremærket. Ifølge dyrlægen, har han en alder mellem 2 og 6 år. Jeg tror at min MisTake, er ca. 3 – 4 år gammel. Han er faldet godt til sammen med mine 4 andre katte på 8 snart 9 år.

  SvarSlet
 9. Bente: dyrelægen mente at han var cirka 1 år gammel. Han enes desværre slet ikke med vores andre katte. Han er rigtig sød, men kan ind i mellem være noget lumsk. Vi tror at der er nogen der har behandlet ham dårligt og han derfor altid er på vagt over for andre.

  SvarSlet
 10. Skønne billeder af en dejlig mis. Men det store spørgsmål er selvfølgelig om han fik den godbid eller ej??? Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at sige nej, når mine misser tigger. De får sjældent godbider. Men de elsker at slikke min tallerken når jeg har spist og jeg har meget svært ved at tage den fornøjelse fra dem.

  SvarSlet
 11. Jens: Nej, her er der ingen godbidder til små tiggere:-)
  Ja det er selvfølgelig ikke helt sandt, der er godbidder hvis vi skal lokke dem til et eller andet. F.eks at få dem indendørs om aftenen, vi er ikke vilde med at de render rundt om natten. Der kunne jo ske et eller andet.

  SvarSlet
 12. Det må være svært at "overse", hvad Missan beder om :-)

  SvarSlet
 13. Lone: tja nogle gange, men for det meste ikke. Jeg er en "hård" missermor. Her i huset er min mand den "bløde". Men de kan nu se meget bedårende ud når de gerne vil have noget. Mon ikke Rufus er på samme måde?

  SvarSlet
 14. Jo, det er han :-)
  Men der ligger en godbid til ham på underkoppen ved siden af mors chokolade :-)

  SvarSlet
 15. Nååh...hvor er han smuk ;-)

  SvarSlet
 16. fivetosix; velkommen til. Ja han er dejlig, desværre kan kan ikke med vores resterende katte. Det kan være lidt træls.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...