lørdag den 31. januar 2009

Snart ferie igen

Om 1 uge har jeg vinterferie, glæder mig allerede. Tiden efter jul er gået hurtigt, men jeg syntes at jeg har arbejdet det meste af tiden Jeg gik ud af året med 200 overarbejdstimer, hvoraf de fleste var optjent i efteråret. Er hurtigt regnestykke leder frem til at det svarede til lidt over et måneds ekstra arbejde. Puha, så tror da pokker at jeg var ved at miste overblikket til sidst. Jeg glemte utrolig mange ting, og jeg er ellers en person der plejer at husker det meste. To ugers ferie ved juletid hjalp på det, men jeg håber sørme at min nye chef er klar over at det er en god ide at sørge for at behandle sit personale ordenligt. Det tror jeg nu også han har, han virker rigtig venlig og kompetent. Min forrige chef forlod os heldigvis i september, men det tager åbenbart lang tid at ansætte kvalificeret personale, så den nye er først kommet pr 1 januar. Fingers crossed!!!
I dag var vi ude for at lede efter nye senge. De gamle er over 10 år og fjederne i boxmadrassen er noget slappe. Vi var i flere butikker, men det er bare umuligt at købe en seng ud fra at have prøvet den i 10 minutter i en butik. Danbo reklamerede for en boxmadras med dobbelt fjeder system og ekstra højde, Ilva for en seng med skum som mindede om tempur, der former sig efter kroppen. Sidstnævnte var underlig at ligge i. Man "hang" ligsom fast i madrassen og skulle virkelig bruge kræfter for at kunne ud af dens "magt". Men den var udemærket at ligge på. Måske tager vi i andre butikker i morgen, og bliver endnu mere forvirrede!!

9 kommentarer:

 1. Jeg købte ny seng for et par år siden og det var ikke sjovt. Jeg blev nemlig lige så forvirret som jer. Da jeg endelig fik sengen hjem, sov jeg ikke i to uger. Jeg troede aldrig jeg skulle vende mig til den. Men i dag er jeg rigtig glad for den. Jeg håber at I bliver lige så heldige.

  Sikken en masse overarbejde! Det er utroligt at du kan holde til det og jeg kan sandelig godt forstå at du trænger til ferie.

  SvarSlet
 2. Åh Jens kan du ikke lige give et prej om hvilken seng du købte, boxmadras, hårdhed osv. Det er altså meget rart lige at høre andre om deres køb.

  SvarSlet
 3. Det var en billig Ikea-model. Jeg tjekkede også nogle som var lidt dyrere, men dem var jeg lige så meget i tvivl om. Derfor blev jeg enig med mig selv om at købe en Ikea-model. Så kan jeg smide den ud hvis jeg finder en bedre - eller får råd til at købe en af de rigtig dyre luksus-modeller. ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at du snart har ferie, for det lyder helt vildt med alt det overarbejde, du har optjent.

  Jeg håber I finder en god seng med gode madrasser! jeg har selv en dejlig (og hård) Lux-madras fra Larsen, en madras som jeg virkelig elsker højt.

  SvarSlet
 5. Jens:
  Ikea modellerne har faktiskt "vundet" flere tests, for holdbarhed og liggekomfort. Nogle af de dyre modeller dumper der. Vi har også været forbi i Ikea og prøve deres senge og de virker også fine.
  Madame:
  Jeg tror også jeg skal have en hård madras, min boxmadras er blevet for blød og jeg får ondt i ryggen.
  Mht overarbejdet er det desværre pga min nu afgået chef. Han havde ikke overblik over noget som helst og slet ikke hvor mange timer jeg og kollegaerne arbejdede. Det havde vi jo heller ikke selv, men det er jo en chefs fornemmeste opgave, at sørge for at de ansatte ikke får overarbejde med mindre det er aftalt. Og det var det sørme ikke.
  Heldigvis virker min nye chef som en kompetent herre, der kender sine arbejdsområder. Men de sidste to år har jeg altså haft de omkring 200 overarbejdstimer/år, det har jeg dog aldrig haft før, og kommer forhåbentlig heller ikke til det fremover. Ellers må jeg jo finde job andetsteds. Så mange overarbejde er jo usundt i længden.
  Fortsat god søndag

  SvarSlet
 6. Jeg er overrasket! Jeg vidste ikke at Ikeas madrasser havde nogen test. Men jeg er meget glad for at vide det. Så forventer jeg at den holder i rigtig mange år. Den gamle madras holdt i 18 år og den var helt fantastisk at sove på. Det bliver spændende om Ikeas madras kan slå den. :D

  SvarSlet
 7. Hold da op, hvor har du knoklet. Jeg håber for dig, det er slut nu i det omgfang og at din nye chef er lige så god som ham, jeg har :o)
  Det er ok med overarbejde en gang imellem, men det du nævner, er måske lige i overkanten.

  God fornøjelse med sengejagten...

  SvarSlet
 8. Stryg lige g'et i omgfang, så er du sød ;-P

  SvarSlet
 9. Ellen:
  Og det mest sørgelige ved det hele er at flere af mine kollegaer har over 250 overarbejdstimer. En havde 300..............
  Men jeg har tillid til ham den nye, lad os håbe at han er lige så god som din chef.
  Ja slåfejl...............den kender jeg alt for godt!!

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...