torsdag den 1. januar 2009

Anglofil?

Indrømmet. Koppen på billedet er en morgenkop med mønstret Asiatic pheasents fra firmaet Burleigh, Burgess Dorling & Leigh Ltd. Jeg fik den i julegave af min søde gemal som havde bestilt den på deres hjemmeside. Jeg kan godt sige det som det er: Theen smager helt utrolig meget bedre i sådan en kop!!

5 kommentarer:

 1. Hov, der er nyt design på bloggen!

  Din mand fik opera og nu får du kopper i julegave. Jeg foreslår at vi mødes til en omgang pakkespil. *G*

  Jeg er vild med den kop. Den er helt vildt flot. Jeg har altid brugt krus, men jeg er også begyndt at overveje, om jeg skulle købe sådan nogle flotte thekopper. Jeg har set dit link og de har virkelig mange flotte kopper. Det er meget fristende. Sender de til Danmark? Må jeg også spørge hvad forsendelsen koster?

  Jeg har virkelig tænkte over det et stykke tid. Men kan jeg overhovedet vænne mig til at bruge en kop i stedet for krus? Jeg kan ikke rigtig beslutte mig.

  SvarSlet
 2. Jens.
  Ja er den ikke bare flot. Jeg har også altid brugt krus (som man faktisk også kan købe på den engelske hjemmeside). Forsendelse var lidt dyr, vist 200 kr, men vi købte også andet. Der findes en butik herhjemme der fører "stellet"
  :http://theenglishshop.dk/shop/showCategory.do?id=22
  Hvis du kun vil have koppen er det vist billiger at bestille derfra. Den butik er også lidt for lækker for en anglofil person som mig.
  Men tro mig, en kop gør underværker for tesmagen. Ok seriøst, det er en anden oplevelse.
  Prøv det.

  SvarSlet
 3. Hvor er den yndig, Havehyrde, teen ville også smage mig bedre i en meget smuk kop. Jeg elsker den slags lidt gammeldags ting, men min husbond er ikke lige så begejstret.

  Du har jo lavet helt om herinde - jeg var lige ved at tro, at jeg var gået galt :o)

  SvarSlet
 4. Madame. Ja det er blot en ny skabelon jeg har valgt.......man må jo prøve noget nyt ind imellem. Jeg var lidt træt af at teksten stod i en kolonne i midten af skærmen. Nu fylder den hele den venstre side.

  SvarSlet
 5. Tak for linket til den danske butik. Jeg overvejer stadig hvad jeg skal vælge.... heldigvis behøver jeg ikke at afgøre det lige nu, for jeg synes det er lidt svært. Måske skulle jeg begynde med at købe én kop og se om jeg bliver glad for den.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...