torsdag den 1. januar 2009

Godt nytår

Vi tager altid i teater nytårsaften. Vi har ofte været på det Kongelige teater til deres nytårskoncert, utrolig festligt og med inslag fra teatrets mange stilarter. Vi deltog så mange år, at det tilsidst blev lidt kedeligt, idet det var de samme indslag hver gang. De formåede ikke rigtig at forny sig. Så begyndte vi at se "Crazy Chrismas Cabaret". Det var sjovt nogle gange, men så blev det også lidt det samme. Siden har vi så set skiftende forestillinger hvert år, og i år var vi på Gasværket for at se "Guitaristenes jul". Det er en fortsættelse af forestillingen "Guitaristerne" som spillede med stor succes på Mungo Park teateret i Allerød. Det var bare et af de sjovede stykker jeg havde set i mange år, utrolig originalt og fantastiskt skrevet af Line Knutzon. Stykket i går var også sjovt, men ikke helt så sjovt som forgængeren. Men teatret var flot, har faktiskt aldrig været der før, med skalmuren fra det gamle gasværk fint bevaret. Efter forestillingen var der boblevin til alle og vi hørte dronningens nytårstale. Alle var glade og festlige klædt på, flere skulle, som vi, sikkert videre til middag et andet sted i byen.
Efterfølgende tog vi ud til min far og spiste nytårsmiddag med ham. Det er så dejligt at man kan bestille en hel nytårsmiddag i en butik, og færdiggøre den derhjemme (på under ½ time) . Vi fik en 4-retters middag, laksemousse, en dejlig oksemedaljon og lækkert grønt, ostebord og rabarber/brownie dessert. Meget lækkert og velsmagende (selvom det ikke var øko).
kl 24.00 fik vi champagne og så fyrværkeri. Min far bor på 4.sal så vi kunne se ud over en stor del af byen og fik første parket til det flotte fyrværkeri. En hyggelig aften, der også endte positivt da vi, for første gang i hele vores liv, kørte i en taxa som overholdt alle hastigeheds grænser.

4 kommentarer:

 1. Det lyder fuldstændig fantastisk. Jeg har da aldrig overvejet at tage i teatret nytårsaften. Men det lyder rigtig hyggeligt. Hvor er det ærgerligt, at det kongelige teater ikke prøvede at forny sig. Jeg ville meget gerne opleve deres nytårskoncert, men det er vist både dyrt og ret svært at få billetter.

  SvarSlet
 2. Jens- før i tiden var det umuligt at få billet hvis ikke man bestilte i august. Nu så jeg at der stadig var ledige billetter på selve dagen.....
  Og det er ikke så dyrt- de billige pladser koster vist omkring 150 kr. Vi syntes dog at de var så dårlige at sidde på- vi har begge lange ben- så vi tog den prisklasse over, det er så omkring 250 kr. Har du ikke prøvet det skulle du overveje det næste år. Det er rigtig festligt og hvis man kun går dengang hvert 3-4 år, ja så betyder det jo ikke så meget hvis det næsten er det samme repetoire. Næsten alt klassisk lyder jo så smukt.

  SvarSlet
 3. Det lyder som den dejligste nytårsaften, jeg overhovedet kan forestile mig! Sikke en god idé - også maden udefra.

  Rigtig godt nytår til dig :-)

  SvarSlet
 4. madame- tusinde tak. ja det var en rigtig god nytårsaften

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...