lørdag den 3. januar 2009

The Life of Birds

Vi har netop set endnu et afsnit af "The life of birds". Et dokumentarprogram fra BBC (som vi har på dvd) med fortælling af David Attenborough. Sammen med serien "The privat life of plants" er det de to mest fantastiske naturprogrammer jeg nogen sinde har set. For det første er de godt lavet, der er optagelser af fugle (og planter) som man troede umulige, utrolig smukt filmet og en fantastisk kvalitet. For det andet må fortællerne (D. Attenbourough) være en af verdens bedste i sit felt. Han fortæller roligt, tilpas langsomt og med en indlevelsesevne ud over det normale. Han oser af at elske sit job.
Og for det tredie, så lære man rigtig meget om naturen ved at se udsendelserne. Udsendelserne byder på utrolige mængder af lærdom, det må havde taget mange år at optage.
Det er simpelthen dokumentarudsendelse i verdensklasse.

3 kommentarer:

 1. Det lyder fantastisk! Det må jeg lokke husbond til, at vi også køber - og jeg er helt enig i, at Attenborough er eminent god!
  Tak for anbefalingen :-)

  SvarSlet
 2. Naturudsendelser i almindelighed og naturudsendelser med Attenborough i særdeleshed kan så sandelig også få mig hen foran skærmen.
  Jeg giver dig helt ret i, at hans engagement er ud over det sædvanlige. En skam, at han efterhånden har en del år på bagen; antallet af nye programmer med ham må vel være begrænset.

  SvarSlet
 3. Madame: Bccshop.co.uk sælger alle
  attenboroughs dvder. det samme gør cdwow.com og amazon.co.uk. Pundet står lavt i kurs, så det er med at skynde sig.
  Ellen:
  Der er mange dvd med ham som fortæller, men han er vist ikke så aktiv mere. Men for søren hvor er han god.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...