torsdag den 4. december 2008

Madlevering

er måske ikke det rette ord, men råvare levering er nok. Vi får fisk fra Skagenfood.dk og leveringen i dag bragte torsk til vores spisebord. Da vi holder julefrokost for noget familie på søndag, havde vi også bestilt deres julefrokostpakke. Den indeholdt mange spændende sager, selvfølgelig primært fisk (laks, fiskefrikadeller, sild i lage osv). Jeg kan slet ikke få nok at lækre råvarer og havde også bestilt en stor økokasse med frugt og grønt. Som prikken over iet følger der en masse rigtig lækre opskrifter med. Og så er det nemt at lave.
For år tilbage fik vi også kasser fra Årstiderne, men der var så mange fejl i deres opskrifter at vi valgte at opsige abonnementet.
Ideen er ellers rigtig god. Sund og lækker mad, råvare lige til døren og nemme opskrifter til travle familier.

2 kommentarer:

  1. Jeg fik også mad fra Skagenfood, som jeg så abslout også kun kan anbefale - kanongode opskrifter og lækre fisk.
    Men desværre ændrede de leveringsdag til fredag i mit område, og det var uforeneligt med vores weekendture til ødegården i Sverige, så jeg måtte til min store ærgrelse opsige abonnementet.

    SvarSlet
  2. det var da ærgeligt mht leveringsdagen. vi får levering torsdag, passer os helt fint. Og kvaliteten er helt i top og lækre opskrifter.

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...