søndag den 30. november 2008

Svigermor har pyntet op til jul

Vi har lige været en et smut hos svigermor her i weekenden. Hun havde pyntet op til jul.
Hun er fra en anden tidsalder og en anden landsdel.
Måske har det betydning for julepynts smagen.
Billederne er taget med mobilen, jeg måtte dele mine syns indtryk med andre bloggere.
Noget er hjemmelavet, andet købt.
Men hvert år skal der nyt til samlingen.
Jeg kan røbe at så godt som hele stuen er fyldt med julenips. Nyd dem!!!

6 kommentarer:

 1. Det minder mig om julen hos min bedstemor! Men det er måske helt naturligt, at der kommer til at se sådan ud, når man har samlet julepynt et helt, langt liv. Jeg ville ikke have den slags hos mig selv, men jeg synes faktisk det er enormt hyggeligt andre steder!

  PS: sjovt nok er kodeordet denne gang "besse". Hahaha!

  SvarSlet
 2. Jens. Du har ret, jeg er heller ikke til den slags tingel tangel. Men det er ok hos svigermor. Det er ligesom at træde ind i en tidslomme....

  SvarSlet
 3. Jeg har heller ikke den slags, men jeg kan egentlig godt lide tanken om at julepynte sin stue, som din svigermor gør.
  Efter at vores søn flyttede hjemmefra, er det meget lidt julepynt, vi har fremme :-)

  SvarSlet
 4. Jeg elsker ellers at julehygge. Laver altid advendtkrans, dørkrans, underdørs dekorationer og kalenderlys og vi har nogle lyskæder hængende. Lidt men flot.
  Jeg har det ambivanent med svigermors julepynt. Egentlig syntes jeg ikke der er særlig pænt, men det passer nu alligevel ind hos hende.

  SvarSlet
 5. Jeg tror, at vi har den samme svigermor ;-)
  Er der ikke også et nisselandskab med spejlsø og det hele?
  Jeg ville være en smule pinlig berørt over at have den slags pynt i mit hjem, men hos svigermor skal det bare være sådan.
  Til Madame: Jeg var også lidt "underlig" ved den første ikke-barn-hjemme-jul. Men så sagde John sådan lidt stille: Vi er jo 2/3 af os, der stadig bor her. Nåh ja. Så jeg pynter - og det er nu altså hyggeligt - med eller uden nisselandskaber ;o)

  SvarSlet
 6. Hej Ellen
  Og velkommen til. Nej et nisselandskab har hun ikke. Men en milliard små nisse/engle/julemands figurer, det har hun. Min faster havde et sådant nisselandskab. Som børn var vi meget fascineret af det. Det var vist et stort arbejde at arrangerer det hele korrekt.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...