mandag den 17. november 2008

Skovskader og en hejre


Nøddenet er altid en sikker vinder når det gælder om at tiltrække en af mine yndlingsfugle, skovskaden. I dag havde vi besøg af to på en gang. De kæmpede om en plads på nettet (ja det gør de stadig). Medens jeg fotograferede de smukke fugle, landede en hejre i naboen enorme grantræ, det er vel omkring 20-30m højt. Og der i trætoppen placerede hejren sig og skuede ud over området..................

4 kommentarer:

 1. Wauw, sikke nogle flotte skud! Og tænk at I har hejrer - er det mon en af hejremandens fra Frederiksberg Have?
  Jeg nyder også at kigge på de smukke, forslugne skovskader i min have :-)

  SvarSlet
 2. jeg tror nu ikke at de forkælede hejre fra Frederiksberg gider at flyve helt herud. De får jo alt den mad de kan spise midt på Frederiksberg. Har du set ham i virkeligheden? Vi så ham før jeg havde hørt om ham. Han håndfodrede 4 store hejre. Noget af en præstation!

  SvarSlet
 3. Nej, jeg har kun set ham i fjernsynet. Det er utroligt, at fuglene viser ham så meget tillid. De må kunne mærke, at han ikke vil dem noget ondt ... Det vil jeg meget gerne opleve i virkeligheden :o)

  SvarSlet
 4. ALLE DER ER INTERESSERET I AT SE HEJREMANDEN LIVE, HAR STOR MULIGHED FOR DETTE LØRDAGE + SØNDAGE OMKRING KL. 12 VED HOVEDINDGANGEN TIL FREDERIKSBERG HAVE. HER HAR JEG NEMLIG KONTORTID FOR HENVENDELSER MED OPVISNING AF HEJRERNE. HUSK KAMERA.
  HJEMMESIDE; WWW.HEJREMANDEN.DK

  ERIK.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...