søndag den 16. november 2008

Anders Fjols

Bliver formanden for Venstre kaldt her i huset. Og med god grund................vi kan slet ikke lide ham.
Jeg var ved at få maden galt i halsen, her til aften, da vi så TV avisen (eller hedder det nyhederne) hvor Venstre havde fremlagt en "ny" miljøvenlig plan for Danmark og fremtiden.
Venstre, som egen hændig, har sørget for at vi nu er år bagud andre lande hvor man satsede på vindmøller og anden alternativ energi. Men ikke i DK. Sådan noget koster jo penge, og dem skal vi spare på................Venstre som har amputeret miljøministeriet til næsten ingen ting. Som ikke syntes at miljøet var værd at spilde "energi" på og som ansatte Bjørn Lomborg som "ekspert" i klimaspørgsmål. Manden er samfundsvidenskabelig uddannet og har (undskyld mig sproget) ikke en Sk.. forstand på det naturvidenskabelige.
Nej lad os få Auken tilbage som Miljøminister......................han havde da forstået at vi må satse på andre energi former end de fossile....................noget som har taget Venstres topledelse 7 år!!!!

1 kommentar:

  1. Her er jeg igen helt enig med dig Havehyrde, det er sgu rystende!
    Og at ansætte Bjørn Lomborg som "ekspert" i klimaspørgsmå var så langt ude.
    Jeg ser hellere Anders Foghs hæl end hans tå ...

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...