søndag den 16. november 2008

Rachmaninoff - Piano Concerto n. 3 Horowitz- Mehta 1978

Hvis det ikke er verdens bedste klaverstykke, ja så er det i hvertilfældet en af dem.

5 kommentarer:

 1. Jeg er bare helt enig med dig :o)

  SvarSlet
 2. Der var du hurtig! Altså, youtube må være noget af det bedste der findes på nettet.

  Joh, det var dejligt. Men gennem det meste af stykket sad jeg og tænkte på, at det også var lidt tungt. Og hvor blev der er den aggression og vildskab, som jeg havde forventet. Jeg har kun hørt meget lidt Rachmaninov, men jeg har naturligvis hørt meget om ham. Men alle mine forventinger blev indfriet senere, så nu overgiver jeg mig fuldstændigt. Det er MEGET dejligt og jeg vil gerne høre hele stykket. En dag kommer der også til at stå Rachmaninov i min CD-reol, det er der ingen tvivl om.

  SvarSlet
 3. Jens.
  Du har ret. både i at youtube er det bedste på nettet men også i at rach3 er tung i nogle passager, men den er bare så smuk at man næsten får tårer i øjnene. Og så kommer jeg i tanke om et andet stykke, godt nok af Tchaikovsky. Romeo &Julie. Den er også helt fantastisk...............den finder jeg lige på youtube og ligger den ud.

  SvarSlet
 4. "Romeo og Julie" har jeg selv haft på CD, men jeg har givet den væk. Den kan jeg altså ikke lide. Jeg synes det er svært at forklare hvorfor. Det lyder dumt, jeg ved det godt, men måske er det simpelthen fordi jeg ved at det er en ballet - og jeg kan virkelig ikke lide ballet. Jeg er efterhånden blevet lokket til nogle stykker og jeg har prøvet at være åbensindet. Men nu vil jeg ikke mere. Jeg kan IKKE lide ballet.

  Næh, Rach3 rammer min smag meget præcist.

  SvarSlet
 5. Er det virkelig rigtigt. Kan du slet ikke lide Romeo &julie!! Jamen har du aldrig set Onedin linien.........dengang man ikke havde så mange kanaler var Sveriges TV jo det bedste. Der så jeg den omtalte serie og den blev indled af Tchaikovskys stykke. Det var bare fantastiskt..........jeg vidste ikke det var en ballet før langt senere. Jeg er ellers ikke til ballet, men den er altså fantastisk. men ok sådan er vi så forskellige og tak og lov for det.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...