søndag den 16. november 2008

Chaiselong

Jeg er alene hjemme denne weekend. Gemalen er i Kiel og besøge en af sine gamle gymnasiekammerater. Jeg skulle havde været i på tante-T med en ex-kollega, men hun lagde sig desværre syg.
Så efter at have kørt husbond til stationen kørte jeg et smut forbi Ikea. Jeg havde forelsket mig i en chaiselong fra deres katalog. Den så også rigtig flot ud i "natura", så jeg bestemt mig for at købe den. PÅ vej til kassen kom jeg forbi Ikeas rodemarked hvor de har 2 sorterings ting stående til latterlige små priser. Normalt er der intet interessandt, men mit øje skuede min chaiselong til 1/4 del af prisen......................et par fejl i læderet var til at overse, så den kom i "indkøbskurven".
Nu har jeg så tilbragt det meste af weekenden på min chaiselong, godt lænet tilbage med te, avis, tilbudskataloger, bøger og blade. Selvfølgelig gemt under et tæppe (hvor på katten skiftes til at ligge) og skuende ud i haven. Skovskaden har luret på nøddenettet et stykke tid. Den er meget "nervøs", og har garanteret lagt mærke til at jeg sidder og "lurer" fra en anden plads end normalt..............men jeg er lykkelig for min nye "stol" med indbygget fodskammel". Jeg har snart ikke tid til at gå på arbejdet.

2 kommentarer:

  1. Din chaiselong ser rigtig lækker ud, og jeg kan lige se dig ligge der og kigge ud i haven.

    Jeg har også nødder udenfor til fuglene, men jeg gik over til at have dem i en beholder med trådnet for - tidligere kunne skovskaden tømme sådan et net på få timer :-)

    SvarSlet
  2. Nej, det er da næsten for heldigt, at du lige går forbi og ser den i rodemarkedet. Wow! Det lyder som en fuldstændig pragtfuld weekend. Det er lige præcis sådan man hygger sig! Jeg har ganske vist ingen have og ingen fugle uden for vinduet, men jeg har næsten lavet det samme som dig: læst en del og nusset misserne! Man burde vist have bagt nogle boller. Det havde været prikken over i´et, men jeg har været for doven!

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...