mandag den 24. november 2008

ESC 1991 Winner * 08 Sweden * Fangad Av En Stormvind *

Youtube er jo ganske enkelt fantastisk. Da jeg i min ungdom fulgte med i melodiegrandprixet, ja så holdt jeg altid med Sverige. Og det betød jo hittene:
Herreys-gyldende sko og Carola med sin "Främling" eller ovenstående video "fangad av en stormwind". Det var rigtigt god og iørefaldende letbenet pop. Dejligt!

4 kommentarer:

 1. Der var mange år jeg ikke så grandprix. Nogle år boede jeg på kollegie hvor det absolut ikke var god stil og da jeg fik min egen lejlighed var der flere år jeg ikke havde tv. Men nu er jeg med igen og jeg synes faktisk det er blevet meget bedre. Jeg synes numrene er blevet meget bedre - undtagen lige i år. Det var en stor skuffelse!

  SvarSlet
 2. Jeg har det lige omvendt. I min gymnasietid var det selvfølgelig noget pinligt at vedkendes sig at man så grandprix. Men det gjorde vi alle. Sverige var min absolutte favorit, og jeg blev helt godt til det svenske sprog. Nu gider jeg slet ikke se det mere (bortset fra da Brødrene var med), det fænger ikke rigtigt. Måske er jeg bare ved at blive gammel..........

  SvarSlet
 3. Tidligere var jeg en ivrig grandprix-seer og har i mit job haft en del med det at gøre. Men sjovt nok har Carola aldrig gjort indtryk på mig, selv om hun synger fantastisk godt. Jeg synes, hun mangeler noget kant, noget personlighed, hun ligner en dukke. For nogle år siden så altid grandprix, men nu er der kommet en del lande med, som har en helt anden musiktradition, der ikke bider på mig :o)

  SvarSlet
 4. Madame. Lige mine ord (de nye landes musiksmag siger mig intet), og du har ret. Carola er temlig kedelig, men nogle gange er der også andet der gør at man kan lide musik. Tid og sted spiller også ind. Så stedet var min ungdomsår hvor jeg tilbragte megen tid med vennerne og levede et sorgløst liv (selvom jeg ikke var klar over det dengang)hjemme hos mor og far.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...