søndag den 22. januar 2017

Fodspor i sneen


I går var vi til klassisk koncert i Brønden. Det nye kulturhus i Brøndby Strand. Det ligger sammen med bydelens bibliotek
 Det er et fancy design projekt der giver en stor kontrast til de ret så kedelig højhuse derude. Men tænk hvilken udsigt man må have fra lejlighederne? Alle har havudsigt, det må da være dejligt.
 Folk der bor derude elsker stedet. Ja selvfølgelig ikke alle, men rigtig mange. Det er også lækkert at man har havet og stranden så tæt på. Sikken en masse dejlig ture man kunne gå derude.
Her hos os har vi til gengæld en skov. Den bruger jeg meget, især til løb. Dejligt at blive blæst igennem, se træerne og høre fuglene på turene.
Jeg tror at betingelserne for rovfuglene i området er rigtig gode, jeg ser virkelig mange. Især Musvåger og falke.
Forleden så vi også to kæmpe flokke stilits. De er meget nemme at identificerer, ikke mange fugle i DK har rødt hovedet.
Ude i skoven findes dette syn. Et træ er blevet fanget af en sø. Sådan går det når det regner i let-sumpede områder. Så kan vandet ikke rigtig komme væk. Og det hjælper heller ikke på noget at grundvands spejlet så også er meget højt. Men smukt ser det nu ud, det døende træ.

2 kommentarer:

  1. John boede et par år i de et af de høje huse sammen med Pernilles mor. De flyttede, inden hun fødte, for de ville ikke bo på øverste etage og skulle have et barn i barnevogn så langt nede, at de ikke ville kunne høre noget som helst ... men de var meget glade for udsigten!

    SvarSlet
    Svar
    1. ja mange er glade for at bo derude og udsigten er vel ganske optimal :-)

      Slet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...