mandag den 25. november 2013

Jeg elsker at spare penge

Hvem gør ikke det. Men hvor er det en dejlig fornemmelse når man ikke betaler fuld pris.
Ind i mellem kan man også overveje hvor stor avance der er på varer og om tilbudsprisen også er et tilbud.
I sidste uge købt jeg familiens gaven til mig gamle far. En super duper kaffemaskine, normal pris 1399kr, tilbuds pris 1099kr. Vi sparede 200kr. Herligt. Men i denne uge har Elgiganten så modellen til 799kr.
Jeg må indrømme at jeg suste ned i Imerco, fik pengene tilbage for kaffemaskinen og tog ud i Elgiganten og købte den samme model, til de 799kr.  I dette hurtige regnestykke kan man se at vi så har sparet 500kr i forhold til vejledende pris. Måske kan man så spørge sig selv om avancen på kaffemaskiner ikke er enorm høj? Elgiganten køber stort ind, nuvel, og de kan sælge billigere end andre. Ind i mellem. Men mon ikke de alligevel tjener lidt på den omtalte kaffemaskine?
Et andet sted at spare penge er ved at købe brugt. Jeg har købt utallige Le Klint lamper via den blå avis. Jeg elsker simpelthen disse lamper, men syntes det er alt for dyre fra nye. Så jeg køber dem lettere brugt. Jeg kan ikke se forskel mellem ny og ikke ny, kun på prisen som ofte er i nærheden af 50% af ny pris.
Vores Bosch kompostkværn, ilva reolsystem, Trip Trap havebord, HÅG kontorstol og en hel masse andre mærkevarer er købt via dba.dk
På trendsales.dk sælger, især kvinder, mærke tøj. Ofte er det fejl/impuls køb der sættes til salg, og det betyder så at vi andre kan få helt nyt tøj til omkring halv pris. Det er da dejligt.
Jeg sætter selvfølgelig også selv ting til salg via disse hjemmesider. Mine fejlkøb kan andre så købe til en god pris.


6 kommentarer:

 1. Det er altid dejligt at spare penge, og nogle gange kan man ikke se forskel på nyt og brugt. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. det er bestemt dejligt og endnu mere hvis man ikke kan se forskel på nyt og brugt ;-)

   Slet
 2. Sådan er vi nok mange, der har det, og vi køber meget i Elgiganten, for de er tit billigere med de samme ting, som de andre forhandler. Man skal bare passe på bambusprodukterne, som discountvarer så charmerende hedder.
  Kigger du ikke på fx Pricerummer, inden du køber en større ting fra ny?
  Jeg fik printerpapir i A3-størrelse for under halv pris af vejledende udsalgspris ved at kigge på Pricerunner.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tjekker altid nettet før jeg køber noget, men pricerunner er ikke optimalt. De viser kun priser fra butikker der køber deres service...jeg finder tit meget billigere priser på produkter der ikke forhandles i pricerunner godkendte butikker. Og jeg tjekker altid tyske eller udenlandske netbutikker. Min kosmetolog forhandler en natcreme hun ville have 600kr for. Og den er god, men 600kr....den fik jeg til halv pris i en belgisk netbutik. Og jeg tjekker i den forbindelse også altid trustpilot for anmeldelser. Det plejer altid at være en god investering af min tid ;-)

   Slet
  2. Der lærte jeg noget - tak for det. Jeg er ikke flink nok til at tjekke udenlandske butikker, hvilket er dumt, kan jeg godt se.

   Slet
  3. både engelske og især tyske er noget billigere, men man skal selvfølgelig være kritisk, det er derfor jeg bruger trustpilot ;-)

   Slet

din mening:

Politikens undervisningspris?

Politiken har for nogle år tilbage opfundet en undervisningspris, der gives til  folkeskolelærere og underviser på ungdomsuddannelserne. Den...