søndag den 13. maj 2012

Så var der to højhuse mindre

Vi bor jo ikke langt fra de nu berømte højhuse i Rødovre. Så det lå lige til højre benet at vi skulle en tur forbi i dag og se sprængningen. Det tog vel knapt 7 minutter, så var der to højhuse mindre.
Vi stod et godt stykke fra, og heldigvis for det, så fik vi ikke den enorme støvsky i hovedet. Billedet er taget med mobilen
Der var mange tilskuer, også på denne mark i Hvidovre hvor vi befandt os. De fleste var nok tættere på og i selve Rødovre. Husene lå lige på grænsen mellem 3 kommuner, Rødovre, Hvidovre og Brøndby, så stationerne mellem disse byer var også lukket. Just in case.

Planen for resten af dagen er træning, græsslåning og havearbejde. Gemalen er taget i Operaen for at Parsifal. 5½ times underholdning. Det var ikke lige noget for mig, så en af vores andre opera interesseret venner er taget med. Hans kone vil også helst være fri. Jeg kan godt lige opera, men 5½ time er for meget for mig. Men de to mænd skal nok hygge sig gevaldigt.
Fortsat god søndag til dig der læser med her.

7 kommentarer:

 1. Jamen hold da op - jeg kan godt forstå I holdt jer på behørig afstand ;0)

  God havedag du skønne ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Og i lige måde. Tjek nyhederne i aften, de sendte derfra live i tv ;)

   Slet
 2. Det var spændende at se. Tak for det.

  SvarSlet
 3. Efter min mening er du ikke gået glip af noget. Jeg har set Parsifal, men jeg er stadig i tvivl om jeg egentlig kunne lide den. Jeg er egentlig ikke helt sikker på, at den holder som historie - eller måske kunne jeg bare ikke forstå den. Det var en fin, fin forestilling, men absolut ikke noget som kommer ind på min hitliste! ;-)

  SvarSlet
 4. PS: Jeg håber gemalen var mere begejstret end mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tror nok han syntes den var rigtig god, men selve forestillingen druknede lidt i historien om vores vennepar hvor hun er gået ned med stress og regner med at blvier fyret så snart hun kommer på job igen. Den fyldte lidt mere end Parifal ;) Men jeg tror nu at de begge syntes den var god.
   Gemalen lytter altid til musikken før han skal i operaen og det han lyttede til syntes jeg nu ikke var det smukkeste jeg havde hørt. Ellers også lyttede jeg ikke rigtig efter ;)

   Slet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...