torsdag den 17. maj 2012

Så er der plantet

Kartofler, Asparges og Sava. Samt små planter fra Odenia som skal ind i drivhuset og vokse sig store og flotte. Der kan de stå sammen med tomater og chilier, lidt endnu. I dag kan vejret jo ikke rigtig bestemme sig. Sol, regn, hagl, sol, regn.
Derfor er det vist en god ide at planterne bliver stående i drivhuset, varm og dejligt.
Æbletræet, Japansk kirsebær og paradisæbletræer blomstrer så fint. Blomsterne bliver der desværre ikke så længe, de er allerede begyndt at drysse. Men de er smukke så længe de er her.
Musvitten i kameraredekassen lagde 6 æg, de 5 er udklækket og ungerne er allerede pænt store. De har dog ikke åbnet øjnene, men det tager nok ikke lang tid. De spise i døgndrift og det er stadig sjovt at kigge med, selvom det nu er 6-7 kuld vi observerer.
Jeg har optaget et lille videoklip med min smartphone, det er optaget fra tvet, så billedkvaliteten er ikke super, men man kan dog fornemme hvad der sker.
Så har jeg overgivet mig og er kommet på Facebook. Allerede et par timer efter jeg havde lavet min profil "fandt" flere gamle gymnasiekammerater mig. Det var nu ganske sjovt, selvom jeg nok ikke tager kontakt til dem, fik jeg en lille opdate i hvad de har lavet i de mange år siden vi så hinanden sidst.
Men der er nu nogle smarte funktioner og en del veninder bruger "fjæs" (som de kalder det) som mailsystem. Men nu må vi se, det bliver nok ikke lige noget jeg bruger hver dag, men ind i mellem. Gemalen kan slet ikke forstå at jeg gider sådan noget. Men i den retning er han nu nok lidt ensporet.


Fortsat god dag til dig der læser med her ;)

6 kommentarer:

 1. Det lyder fornuftigt at småplanterne skal blive indendøre et par dage - jeg har dog sendt nogle af mine udenfor i sidste weekend. Vejret idag er ikke værd at skrive om, jeg opgav at være derude idag.

  SvarSlet
  Svar
  1. det var virkelig et besynderligt vejr i dag. netop som solen skinnede og vi skulle havde eftermiddagskaffe på terrassen, ja så begyndte det at hagle.

   Slet
 2. Tak for kigget ind til de små musvitter. Vi har også sådan en kamerakasse, men ingen vil bo i den, i hvert fald ikke i år.
  Jeg fik planter fra Odenia for 1½ uge siden, de har stået i potter indtil i går, nu er de plantet ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores kamerakasse er den mest eftertragtet i haven. Vi har 5-6 andre redekasser som ingen gider bo i, men kamerakassen.............den vil alle være i ;)

   Slet
 3. Det er så dejligt, når haven er ved at være plantet til :-)
  Åh, den FB ... har været der længe, men får hele tiden henvendelser fra FB, fordi jeg næsten aldrig kigger ind. De tror nok, jeg er død ...
  Jeg gider ikke den form for dagbog (vil hellere blogge) og oprettede oprindelig en profil for at kunne finde mine gamle skolekammerater, men fandt kun en enkelt gymnasiekammerat.
  John har det lige som din mand :-) Han kan ikke rigtig se fidusen, når jeg alligevel aldrig bruger det for alvor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville have svoret at jeg aldrig ville falde for den der facebook dille. MEN nu har jeg fundet næsten hele min gamle gymnasieklasse for ikke at tale om min store familie i Jylland. Dem har jeg ingen kontakt haft med siden jeg var lille pige. Det er rigtig sjovt at høre fra dem. Men det kan godt være at jeg kun syntes det er sjovt her i opstartsfasen. Folk bruger det meget forskelligt. Nogle skriver hver dag, om hvad jeg ville betegne som lige gyldigheder. Men hver mand, sine glæder ;)
   Jeg skriver primært privat med folk, der er jo en besked system indbygget, det er smart og har fået opdateringer fra en fætter, en kusine, en halv kusine osv.

   Slet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...