tirsdag den 3. januar 2012

Her er de så

 Før og efter billederne af vores hus. Før syndefloden ødelagde vores sommerferie og isolering under gulvet.
Vores køkken fejlede i princippet intet, det var blot ikke lige vores smag og var dårlig vedligeholdt af de forrige ejere af huset.
Forsikringen betalte for opsætning af et køkken, de var lige glade om det var det gamle eller et nyt. Køkkenet betalte vi selv og det ekstra arbejde der fulgte med.
Gulvet er Junkers stavparket 22mm i ask. Vi havde 
egeparket før, flot med meget slidt og med tiden var det blevet lidt skævt og ujævnt.
Så vi er godt tilfredse med det nye. Vi skal stadig vænne os til at gulvet er så lyst. Det gamle var en del mørkere. Skal lige sige at i det gamle køkken var der hvidt laminat, det er altså ikke egeparketten man kan se, men laminaten.

 Stuen ser noget anderledes ud. Vi valgte også at få nye møbler og købe sofa og lænestol hos Bolia.com. Tæpperne fik flyttemændene ødelagt. De ville absolut flytte møblerne ud gennem terrasse døren og jokkede derved rundt i haven, som var rimelig våd. Jorden hang fast på deres sko, og selvfølgelig gad de ikke tørre skoene af hver gang de skulle ind i huset. Så det blev altså til nye gulvtæpper.
De nye møbler har gjort at vi har fået utrolig meget plads i stuen. Der kan sidde samme antal personer men de fylder ikke så meget.
Det man ikke kan se af nedenstående billeder, er at den oprindelig isolering under gulvene ikke var så god, der var altid fodkoldt i huset. Efterfølgende syntes vi at det er lykken at vi nu kan gå med bare tæer, uden at fryse.
Alt isolering under gulvet er fjernet, nu venter vi på fugtfjernerenJo her er blevet så fint og nyt og vi er super glade for det. Så selvom det har været en hård periode at kommer igennem, ja så har vi næsten fået et nyt hus ud af det.
Nye gulve var ikke det der stod højest på listen over ting der skulle laves i huset. Næ det var sørme badeværelset og taget og ny garage og nyt bryggers og............................................
Renoveringsopgaverne i et hus fra 1964 slutter aldrig. Vi har allerede fået lavet en del (nyt fjernvarme fyr, ny terrasse, nye vinduer og døre, lille renovering af badeværelset osv). Men meget venter forude.
Men det vigtigste er næsten at vi undgår at få vand ind i huset. Aldrig mere igen!!

9 kommentarer:

 1. Det var også ordentlig omgang huset var igennem, men det er så også blevet flot både køkken og stue..Håber virkelig I undgår at få mere vand indenfor...;-D

  SvarSlet
 2. Det er vel nok blevet smukt, Havehyrde! Så lyst og fint, og det er dejlige møbler, I har købt. Vores hus er også fra 1964, og man kan jo nærmest blive ved med at bygge om og forbedre. Jeres lyse gulve giver mig lyst til at få slebet den mørke lak af vores.
  Tillykke med det næsten nye hus :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det hele blevet flot :-) Jeg kan godt forstå at I er glade for det hele.
  Vi er heldigvis også nået dertil hvor vi glæder os over det nye, og prøver at glemme alt besværet.
  Vores rum i kælderen var renoveret i 2008, så det var desværre nye ting og gulve som blev ødelagt.
  Men vi er alligevel virkelig glade for vores nye klinker dernede istedet.
  Og vi satser sørme heller aldrig på vand igen. Føj for en oplevelse.
  Nu vil vi bare allesammen se fremad, ikke :-)

  SvarSlet
 4. Rejen; ja det var en stor renovering, men flot blev det da:)
  madame: man kan få noget lak med hvidpigment i. Blot til inspiration ;)

  SvarSlet
 5. Hanne: tillykke med jeres nye klinker, men lad os lige krydse fingre for at det aldrig sker igen....

  SvarSlet
 6. Wow, hvor er det blevet flot. Det var sejt, da I skulle igennem hele miseren, men det gamle ord om, at intet er så galt ... osv., har da (be)stået sin prøve.
  Derfor ønsker I selvfølgelig ikke en gentagelse, men det er blevet rigtig godt, er det :-)
  Tillykke med jeres næsten nye hus :-)

  SvarSlet
 7. Ellen: tusinde tak for det, men flot er det blevet ;)

  SvarSlet
 8. Åh, somme tider skal man gå så grueligt meget igennem, før det bliver godt. Men det er det da blevet nu, så prøvelserne er vel overstået... :-) Det ser meget flot ud!

  SvarSlet
 9. MIa: ja tak skal du have, det har virkelig pyntet på huset med de nye gulve ;)

  SvarSlet

din mening:

Politikens undervisningspris?

Politiken har for nogle år tilbage opfundet en undervisningspris, der gives til  folkeskolelærere og underviser på ungdomsuddannelserne. Den...