torsdag den 28. juli 2011

Genhusning

Så har fugt eksperten været her. Der er vand under alle gulvene. Så alle vores møbler skal opmagasineres og alle gulvene skal op. Værst af alt, vi skal genhuses. Jeg tror nemlig det kan blive svært at finde noget i nærheden, da vi jo er mange om buddet. De campingvogne vi har set på er altså meget små, og hvis vi skal have en hverdag til at fungere i 2-3 måneder, så skal vi altså have noget større. Vores hjem er jo også en del af vores arbejdsplads, men kan vi ikke få noget andet må vi klare os med en campingvogn.
Det må være dejligt at være kat, et bekymringsfrit liv. Så kan man jo være ligeglad med vandskade og genhusning, når bare man kan tage en lur i en taske:)
Kender nogen af jer et sted nær Storkøbenhavn (helst vestegnen) som udlejes? Ideelt et hus med have men mindre kan nok også gøre det. Det skal kunne lejes i 2-3 måneder.
Naboens hus skal total renoveres. Det ene sæt håndværkere fjernede gulvene, skruede helt op for varmen og åbnede alle vinduer. Det næste sæt håndværkere fjernede møblerne og lukkede alle vinduerne. Sådan stod huset i 5 dage, så al det vand der fordampede nu også satte sig på væggene og loftet i huset. Så nu skal alt i huset, undtagen ydervæggene fjernes. Men ikke for noget, det tror jeg de kan være glade for. Det var meget dårlig vedligeholdt, så nu får de et helt nyt hus på forsikringens regning. Lige umiddelbart er det vist meget positivt.
Vi får så også nye parketgulve og når det nu ikke kan være anderledes er jeg egenlig meget glad for det. Selvom det var nogle super flotte kvalitetsgulve var de jo cirka 50år gamle og Junkers laver altså stadig flotte parket gulve.
Men flytteriet og genhusningen kunne jeg godt være foruden. Men vi overlever jo nok:)

13 kommentarer:

 1. Puha det lyder da ikke rart med flytteri og genhusning. Føler med jer.
  Vandskaderne er vel fra det store regnvejr?

  SvarSlet
 2. Puha, sikke en træls omgang I skal igennem :-/ Og I kan vel ikke bo i huset nu og indtil håndværkerne går igang, når der er fugtskader overalt?
  Jeg kender desværre ingen ledige huse. Håber I finder noget egnet.

  SvarSlet
 3. Høbeballehaven: skaderne er fra uvejret 2 juli.
  Susanne: Her er begyndt at lugte muggent, jeg tror ikke det er så sundt at bo her mere. Nu skal vi bare ud hurtigst muligt. I morgen kommer der et flytte firma og gennemgår huset for at give et tilbud på flytning, opmagasinering og tilbageflytning. Puha.........det bliver en hård omgang:(

  SvarSlet
 4. Du forstår da i det mindste stadig at se de lyse sider - det håber jeg du kan blive ved med, selv om det er svært, men det er nok den eneste måde ikke at synke ned i vræleri på.
  Jeg håber virkelig for jer, at I finder noget egnet at bo i, for som du siger, er der nok rift om pladserne lige i øjeblikket.

  SvarSlet
 5. Ellen: pt holder vi humøret oppe pga forsikringen dækker. Før vi fik vished om dette var vi lige ved at vræle os i søvn ;) for selvom vi nok ville kunne låne pengene i banken, var det ikke lige sådan et lån vi havde tænkt os.
  Men det med et bosted kan blive et problem:(

  SvarSlet
 6. Det skal være skidt - før det bliver godt ;-)
  Men jeg havde godt nok været bøvlet i nogle dage, hvis det havde ramt os ...

  SvarSlet
 7. Per: vær du bare glad for at du ikke blev ramt. Det er uhyre bøvlet og ikke noget vi gider gentage. Så vores hus skal gøres vandtæt efter denne oplevelse

  SvarSlet
 8. Ja det ville være nemmere, hvis I kunne klare jer som katten i tasken;) Jeg håber at I finder en god løsning. Jeg må ryste på hovedet af dine naboers oplevelse af håndværkere selvom konsekvensen er rimelig trist. På mit arbejde var der vandskade i vinter og i den første lange tid havde nogen fra skadeselskabet besluttet at dække trægulvet med gulvtæppet og tape det til, med det resultat at fugten fik brædderne til at hæve op i en stor pukkel, det er ellers rimelig elementært at der burde åbnes så der kan komme luft til.

  SvarSlet
 9. Lisbeth: dit eksempel vidner blot om at der er mange håndværkere der ikke aner hvad de laver. Vi har allerede mødt en del af disse. Men både taksator og fugt specialisten, dom vi har talt med i dag, virkede meget kompetente.

  SvarSlet
 10. Jeg er ked af at høre at det bliver så omstændigt for jer i huset, øv altså.
  Men det er godt at du kan se på de lyse sider.
  Vi har fundet nøjagtig de samme fliser, som vi lagde i vores gang i kælderen for 6 år siden.
  Så nu har vi bestilt til hele kælderen, og jeg går og trøster mig selv med at de bliver en rigtig flot helhed nu med de samme fliser gennemgående i alle rummene.
  Jeg tror det er sundt at fokusere på det positive, så vi forhåbentlig kan få lidt ekstra energi til alt det ekstra arbejde vi får.
  Kan I have en god weekend, trods alt :-)

  SvarSlet
 11. Hanne: pt er vi bare glade for at forsikringen dækker og ser man på det postive kan vi få gennemgået hele betonfundamentet og radiatorrørene så vi ikke får vand ind igen:)

  SvarSlet
 12. Æv sikke noget rod, men godt at I får det dækket af forsikringen. Jeg håber at I finder noget rimeligt at bo i mens renoveringen står på..;-D

  SvarSlet
 13. Rejen: vi har fundet et hus som en person vil udleje, det ser rimelig fint ud. Så det skal nok gå:)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...