søndag den 19. juni 2011

Så er det gjort

Så fik jeg endelig opsagt min stilling. Der var lige nogle lønforhandlinger på det nye der skulle på plads før jeg endelig kunne sige op. Sikken en lettelse. Min chef var noget rystet, men jeg tror man skal være i meget dårlig kontakt med sit personale for at blive overrasket over en opsigelse. Inden for 1 år har 12 af mine kollegaer sagt op, jeg er den 13. og i fredags sagde endnu en op. Så han burde nok havde set det komme.
Jeg har ved adskillige lejligheder udtrykt min utilfredshed over arbejdsmiljøet på gymnasiet, for ham. Det er som at tale for døve ører. Men jeg gjorde det alligevel, af respekt for mine tilbageværende kollegaer der fortjener bedre.  Talte om at værdsætte sine medarbejdere, vise tillid til dem, samarbejde, sørge for godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Men man kan jo ikke ændre noget man ikke erkender, og jeg tror ikke at han syntes det er så slemt som os andre. Men nu er det heldigvis slut, det har været langt tid undervejs, for mine kollegaer er jo bare dejlig og eleverne elsker undervisningen, så det har været svært. Men det var uundgåeligt.
Nu er det snart ferie, om 2 uger. Det bliver dejligt, trænger virkelig til at slappe af. Vi har fået lagt nye terrasse men det tager lidt tid før vi kan bruge den. Der er sand over alt og det skal gerne ned mellem fliserne, så hver dag gennemgår vi den og sørger for at få fejet sandet ned mellem fliserne. Det kan vist tage et godt stykke tid. I følge brolæggeren var det meget vigtigt at vi var grundige med dette da det betød at holdbarheden af terrassen blev længere.
I går var vi på besøg i en af haveselskabets åbne haver, i Hvidovre. En rækkehushave på cirka 250kvm designet af Jane Schul. Dejligt at selv små haver kan have flot beplantning og ikke behøver at være kedelige. Har man lyst har haveselskabet Havefestival i august måned, hvor man kan finde en åben have i nærheden og få inspiration.
Roserne blomstrer så fint overalt i haven, de har fået godt med regn, så de ser alle friske og dejlige ud og så dufter de utrolig skønt.
Første portion hyldeblomst saft er færdig, jeg har en bestemt opskrift fra Fru Plum som jeg bruger, havde utrolig mange problemer med saft der gærede lynhurtigt, men ikke denne. Der intet der slå en portion is med hyldeblomst saft eller kold hvidvin med hyldeblomstsaft evt bobler med samme. Jeg laver normalt flere liter og fryser en del af dem, så kan de bruges senere på året.
Rabarber bruges i Muffins, til grød eller andre kager. Elsker bare kombinationen af lidt syrligt med sødt.
Nogle af kartoflerne er ved at være klare, dem jeg dyrker i sækkene har overhalet dem der blot dyrkes almindeligt med flere uger. Nu må vi se om de også smager godt, for så skal jeg da helt klar dyrke på samme måde næste år.

13 kommentarer:

 1. Jamen tillykke med det hele:) og rigtig god sommer Anne Gine

  SvarSlet
 2. Staudecafeen: tak for det og god sommer til dig også:)

  SvarSlet
 3. Godt at du fik det sidste på plads før ferien, og det er jo altid dejligt med ferie og nogen gange mere end andre..;-D Flotte roser du har..God aften til dig..;-D

  SvarSlet
 4. Rejen; god søndag aften til dig også;)

  SvarSlet
 5. Sødeste Havehyrde....det lyder til at der venter et helt nyt og spændende liv på dig efter en lang og velfortjent ferie.

  Skønt når tingene falder på plads og mavefornemmelsen er god :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Det må være underligt at skulle sige op, men som du siger, burde han måske have haft på fornemmelsen, at så mange opsigelser før dig kunne tyde på, at der er noget helt galt.
  Jeg vil lede efter Plums opskrift, for jeg er ikke helt tilfreds med den, jeg normalt bruger - der må være plads til forbedring.
  Og så skal jeg altså have studeret det med haveselskabet :-)

  SvarSlet
 7. Dorthe:det krydser jeg fingre for:)
  Ellen: klik på linket i indlægget, det er den samme opskrift som fru Plums.

  SvarSlet
 8. Til lykke med dit nye job. Det bliver spændende at følge dig og det på bloggen :-)

  SvarSlet
 9. Det var dejligt at læse, at du fik det sidste på plads før ferien! Og sikke smukke billeder fra din have - jeg er især betaget af dine lyserøde valmuer. Jeg har for første gang selv sået nogle og er spændt på at se dem i blomst.

  SvarSlet
 10. Madame: Valmuerne er faktisk ikke fra min egen have, det har jeg ikke succes med. Det er fra rækkehus haven vi var ovre at se. Men smukke er de.

  SvarSlet
 11. Tillykke med det hele, hyggelig blog, glæder mig til at følge med her:-) vh. Søs

  SvarSlet
 12. SØS: velkommen til og fortsat god tirsdag ;)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...