søndag den 24. april 2011

Så ligger jeg her igen.....

Onsdag ordnede vi husets sokkel, den trængte til afrensning og maling. Det kræver jo at man ligger på knæ og bøjer sig frem over. Desværre havde jeg glemt at sådanne yder positioner ikke er godt for en der har haft en diskusprolaps. Så da jeg rejste mig kunne jeg straks mærke at noget var helt galt. Min uven var tilbage, og denne gang i en slemt forstærket grad. Jeg har været på morfin tabletter i 3 dage og selv med dem kan jeg sagtens mærke smerten. Og det gør ondt. Rigtig ondt. I 3 dage har jeg ligget i sengen og døsede ind og ud af en søvn, det er svært at lave noget når man har sådanne smerter. Men i dag har jeg været oppe, ikke længe, men alligevel. Jeg kan lige klare at stå op i et par minutter af gangen, så må jeg ligge igen. Smerten jager op igennem lænd og ben. Men nu venter der så genoptræning............ igen igen. Det er jo kun 1½ år siden den sidste prolaps. Dengang tog det ½ år at fjerne de fleste smerter og gøre mig nogenlunde mobil igen. Ja det er altså en hård omgang når man har været et dydsmønster med den forrige genoptræning. Så regner man selvfølgelig ikke lige med at uheldet rammer en to gange på så kort tid. Øv!

11 kommentarer:

 1. UPS det var ikke så godt :-(
  Føler med dig og ønsker dig god bedring :-)

  SvarSlet
 2. Øv din stakkel, føler med dig...God bedring...;-(

  SvarSlet
 3. Per; ja ups er vist det rette ord
  Rejen: ja tak skal du have

  SvarSlet
 4. Øv da. Det har du så absolut ikke lige fortjent... Åh, jeg har ondt af dig - og så at skulle ligge og bare have så ondt i dette pragtfulde vejr.
  Diskusprolapser er åbenbart noget, man skal have stor respekt for.
  Rigtig god bedring til dig.

  SvarSlet
 5. Ellen: jeg ligger næsten og græder over alle de have dage jeg går glip af. I går lå jeg på vores havesofa. det var herligt at indsnuse den friske lugt, høre alle lydene og dufte hvor dejligt pinseliljerne dufter. Prolapser er ikke at spøge med, de kommer ofte til at genere de omkringliggende nerver og det er roden til alle de forfærdelige smerter.

  SvarSlet
 6. Uha, rigtig god bedring, Havehyrde - det lyder forfærdeligt.

  SvarSlet
 7. Madame: det er bestemt ikke en fornøjelse at ligge her:-(

  SvarSlet
 8. Jamen, det var dog forfærdeligt. Det er både træls og kedeligt at ligge i sengen - det må være endnu værre, når man er halvvejs bedøvet af medicin.... og solen skinner udenfor. Jeg håber du er mere heldig denne gang, så du ikke skal kæmpe med genoptræning hele sommeren.

  SvarSlet
 9. Jens: det håber jeg sørme også, men kan allerede mærke at de går bedre. Jeg tror faktisk det ville havde været mere slemt hvis ikke jeg havde trænet fra sidste prolaps.

  SvarSlet
 10. God bedring. Forbandet,når man har sådanne skavanker. Jeg håber ikke,at det skal tage så lang tid denne gang, at komme til hægterne igen.

  SvarSlet
 11. Folehaven: det går allerede godt fremad, tak for din hilsen:-)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...