tirsdag den 12. oktober 2010

Meget at tænke over

Jeg har , igennem meget lang tid, tænkt på at skifte arbejdsplads. Ikke pga mine kollegaer, men pga en uduelig ledelse der ikke gide samarbejde. Grunden til at jeg ikke har skiftet for længe siden, er nok at de  positive ting har overskygget de negative. Men nu er det ved at være omvendt. En ledelse og en øverste chef der ingen respekt har for sine medarbejder, som taler ned til en og som gør alt for at genere vores TR. Ja sådan en chef er, efter min mening, komplet uduelig. Heldigvis ser vi dem sjældent, men det psykiske arbejdsklima er, mildest talt, elendigt og noget der følger en, også der hjemme. Nu er bærret så fyldt op. Tror jeg nok, for kan jeg virkelig få mig selv til at forlade min arbejdsplads efter 11 år? Og forlade mine super elever i 3g til en anden lærer. Ja det er svært at sige farvel til et sted som man godt kan lide, men jeg har tænkt over at sige op de sidste 3 år. Og så må der vel være noget galt.
Nu nærmer efterårsferien sig, så kan jeg tænke videre. Men finder jeg nu også det rigtige arbejdssted? Jeg stiller trods alt nogle krav. Men måske er det vigtigste i første række, at få en ny og bedre chef, så min hjerne kan få fred. Så jeg ikke behøver at bekymre mig over det psykiske arbejdsmiljø. Det ville bare være så dejligt!

Vestvolden er nu begyndt at vise sine efterårsfarver, rigtig smukt!

15 kommentarer:

 1. Ja så skal man da overveje, hvor langt livet egentlig er.

  Der kommer altid nogle nye elever og nye kolleger. 11 år !!! Så er det vist også på tide at få udskiftet danseskoene.

  SvarSlet
 2. Hvis du har tænkt over det i tre år, er det da på tide at springe ud i det. Det går ofte bedre end man tror, når man lukker øjnene og bare hopper... ;-)

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig er det synd for de unge mennesker, men de kommer over det...Det vigtigste er dig, du er den der kan mærke hvad der er rigtigt for dig.....så pøj pøj med det....og det er nogle smukke efterårsbilleder...

  SvarSlet
 4. Mutter, Mia og Rejen: tak for jeres imput. Det er rigtigt, man må tænke på sig selv i første omgang :-)

  SvarSlet
 5. Nu ved jeg ikke lige hvad en TR er, men ønsker dig alt mulig held og lykke med at finde en ny og ordentlig arbejdsplads ! sagde manden, der har haft samme arbejdsplads i over 35 år ;-)

  SvarSlet
 6. Når man begynder at have det dårligt med at gå på arbejde, er det bare om at komme væk.
  Nu har du tænkt over det i tre år, så kan du sikkert holde det ud, til dine 3. g'ere er sendt godt afsted til foråret.

  Imens kan du bruge tiden til at spejde dig om efter noget nyt :)

  Jeg ved heller ikke, hvad TR er for en tingest... :-)

  Dejlige billeder fra Vestvolden.
  God onsdag, Havehyrde :)

  SvarSlet
 7. Per og Lone: en TR er en tillidsrepræsentant. Jeg troede det var alment kendt, men der kan man bare se. Imponerende med samme arbejdsplads i 35 år, den må være god. Og Lone, jeg tror også jeg venter med at søge nyt til jeg har afgivet mine 3ger til foråret. :-)

  SvarSlet
 8. Kære Havehyrde, du skal rejse, før du får det værre. Ofte mærker man det ikke, før det bare er for meget. Jeg besluttede mig for sent. Det slider. Det tog et stykke tid, før jeg havde det godt og var lykkelig igen.
  De allerbedste ønsker for dig.
  Grethe ´)

  SvarSlet
 9. Grethe: du har sikkert ret, men jeg tror nu også jeg har bestemt mig for at forlade stedet. Gode kollegaer og dejlige elever har gjort valget svært, men nu er det på tiden :-)

  SvarSlet
 10. Det må være meget tærende at have sådan en dårlig chef og ledelse i det hele taget, så jeg kan godt forstå, at du søger nye græsgange til næste skoleår.
  Jeg har haft den samme arbejdsplads i 32 år - med forskellige chefer, men aldrig en dårlig en af slagsen, så jeg kan slet ikke tale med her... men jeg gør det jo som sædvanlig alligevel ;-)

  Pøj-pøj i din søgning.

  SvarSlet
 11. Ellen: jeg tror der findes mange gode chefer i det private. Men min erfaring er, er langt imellem i det offentlige. Min øverste chef fik stillingen pga....han havde været på stedet i så mange år. Ikke fordi han var kvalificeret! Jeg tror at de gode chefer vælger det private her er lønnen højere og fordelene kan være meget bedre. :-)

  SvarSlet
 12. Øv, det er hård, og sådan noget slider på en. Jeg ønsker dig held og lykke med at finde et nyt job og kan godt forstå, du helst vil vente til sommerferien. I virkeligheden burde jeres faglige forening gå ind og ændre på forholdene - men det kan være nemmere at flytte sig selv.

  SvarSlet
 13. Madame: vores faglige forening er elendig, så det letteste er at jeg flytter. Men jeg har jo hele tiden håbet at det blev bedre og at den øverste chef blev fyret. Men det ser desværre ikke ud til at ske. :-(

  SvarSlet
 14. Det lyder ræddi træls! Men det lyder også som om at du allerede har bestemt dig. Det er selvfølgelig muligt at jeg tager fejl; men jeg tror at bægret er fuldt og før eller senere falder dråben, som får det til at flyde over!

  SvarSlet
 15. Jens: jeg har (nok) bestemt mig....
  Det er dog lige med at finde det rette sted. Jeg gider nemlig ikke skifte arbejdsplads flere gange indenfor kort tid.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...