tirsdag den 10. august 2010

God morgen

til alle. Det er i dag tirsdag og solen skinner. Jeg er på vej på job og skal møde mine elever for første gang siden de fik sommerferie. Det bliver spændende at høre hvad de har lavet. Jeg har netop drukket min morgenkaffe og skal lige have noget havregryn indenbords, før jeg sætter mig på cyklen og hjuler de 9km til arbejdet.
Iflg DMI skulle vejret holde hele dagen, det håber jeg sørme, vi skal nemlig grille i aften. Så jeg krydser fingre for sol og varme.
Håber at alle får en god tirsdag :-)

5 kommentarer:

 1. Ja pludselig kommer hverdagen snigende ind på én igen :0) Men det er nu meget godt trods alt. Vejret holder stadig her i midtjylland så jeg følger trop og tænder også grillen :0)

  Knus Dorteh

  SvarSlet
 2. ja det gør den. Og det blev rigtig fint grillvejr igår. Herligt.

  SvarSlet
 3. Det er da herligt at høre fra en, der ikke som alle vi andre piver over at skulle genoptage arbejdet. Det lyder ligefrem som om, du glæder dig :-)

  God fornøjelse og god dag...

  SvarSlet
 4. Ellen:åh, det er nu så meget sagt, men jeg har en super 3g klasse som jeg glædede mig til at se igen efter ferien. Du ved sådanne elever der elsker ens undervisning og jubler når man fortæller hvad pensum er for de næste par måneder. Sådanne elever elsker jeg bare!!

  SvarSlet
 5. Det lyder da også næsten for godt til at være sandt :-)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...