fredag den 21. maj 2010

Lidt af hvert

Jeg forsøger mig for øjeblikket som amatør videooptager. Jeg prøver at følge udviklingen i redekassen så interesseret også kan se hvor hurtig de små vokser. Videoerne kan man se i bjælken til højre. Men jeg har ikke helt styr på det, ind i mellem ses link til andre uinteressante videoer? Hvorfor vide ikke.
Her kan man også se links til arrangementet "åbne haver" hvor private åbner for adgang til deres små smukke oaser. Jeg skal helt sikkert ud og se mig omkring, arrangementet afholdes i næste weekend.
Nogen kender måske Jette Frölich, dansk designer der blandt andet har lavet Julepynt til Royal Copenhagen. Jeg læste om hendes have i et ugeblad, hvor der også var en invitation til åben have hos hende. Igen er der link til dette i højre side af bloggen.
I pinsen skal jeg plante slyngroser. Jeg har fået en meget fantastisk rosenbue tilsendt fra Tyskland. Den er godt nok engelsk, men englænderne ville ikke sende den til mig. Den vejede for meget. Godt at de tyske netbutikker er lidt mere medgørlige. Så skal vi på besøg i kronprinseparrets nye bolig, inden det bliver lukket for offentligheden. Jeg så en udsendelse om renoveringen af Frederiks 8 palæ, og der var rigtig mange spændende kunstværker, dem glæder jeg mig meget til at se.
Håber at I andre bloggere får en god pinse.

10 kommentarer:

 1. Det lyder spændende med videooptagelser - men dem kommer vi vel til at se på et tidspunkt?! Også besøget i Jette Frölichs have lyder godt, og slyngroserne...

  Ja, det er tit lidt bøvlet med de engelske butikker - det er derfor, jeg selv tager varerne til min butik med hjem. Meget nemmere! God pinse til dig... :-)

  SvarSlet
 2. Mia: Du kan se videoerne ved at klikke til højre i mit blogvindue.
  Ja de engelske butikker er ikke meget for at sende tunge ting til resten af EU. Mærkeligt når tyskerne godt vil? Jeg regner med at rosenbuen vejer det samme både i tyskland og i England?
  Også god pinse til dig :-)

  SvarSlet
 3. Havehyrde....tak for klippet af musvitungerne.....helt fantastisk. Ungerne har kigget med med stor interesse.

  Vores redekasse var blevet skubbet skæv den anden dag......og nu er der helt stille der inde. Vi er lidt bange for der har været uvelkomment besøg :0(

  SvarSlet
 4. Solhat: åh, det lyder da ganske forfærdeligt med jeres redekasse :-(

  SvarSlet
 5. Fugleungerne sprang jeg lige over. Men Frøken, der spiser ærter, er ubetalelig skøn ;-).

  Fortsat god pinse!

  SvarSlet
 6. Bente: ja er den ikke dejlig. Lige så snart den opdager at der er ærter, så hyler den op og render i benene på en. Hvor i evolutionen er en kat begyndt at spise ærter, de er jo rigtige rovdyr. Men sjovt er det.

  SvarSlet
 7. Det var nogle rigtig dejlige videoer, Havehyrde! Tænk at Frøken spiser ærter :-)

  Jeg er spændt på, hvad du synes om renoveringen af Frederik VIII's palæ - jeg har kun set billeder i avisen.

  Ha' en god 2. pinsedag!

  SvarSlet
 8. Hvor var det sødt at se Frøken spise ærter :) Så fint hun spiser fra en ende af :)
  Jeg har aldrig set en kat spise grøntsager frivilligt. De plejer at skulle camoufleres i deres foretrukne mad. Hun er en smuk og fin lille frøken :)

  Fugleungerne er spændende at følge. Det gælder om at gabe højst, når maden bringes ind. Jeg er så glad for, at du viser, hvad der sker i redekassen :)

  Jeg ville også gerne have været inde og se kunsten i kronprinseparrets nye bolig. Jeg så også tv-udsendelsen om renoveringen af palæet. Ved du, at man skal bestille billetter for at komme ind?

  Rigtig god pinse til dig, Havehyrde :)

  SvarSlet
 9. Madame: det var rigtig spændende at komme ind og se det renoverede palæ. Selve bygningen er jo ikke så spændende, men den måde de har udsmykket rummene på er meget moderne. Man kan se nogle detaljer på denne lille videostump: http://www.ses.dk/da/SlotteOgHaver/Slotte/Amalienborg/frederik8palae/Istandsaettelsen.aspx

  SvarSlet
 10. Lone: Frøken er vild med ærter, den vil hellere have dem end sin almindelig mad.
  Du kan købe billetter her: https://www.billetlugen.dk/andet/10774/
  ellers skal du stå i en MEGET lang kø for at komme ind. Netop dette gad vi ikke, så vi bestilte en rundtur som FOF arrangerede.
  God pinse til dig også :-)

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...