lørdag den 15. maj 2010

Fugleunger

Der er udklækket 5 unger. De er så små at de stort se bare består af et næb.
Mor og far musvit flyver frem og tilbage og fodre de de små.

Billederne er taget med mobilen og ikke super gode.
Men man kan dog godt se både mor og unger.
Skaden har også opdaget at der er kommet unger. Den har 3 gange siddet ovenpå redekassen og skrabet. Mormusvit reagerer meget kraftigt inden i kassen. Den basker med vingerne og udstøder nogle fæle lyde. Meningen er ikke til at tage fejl af. MEN desværre giver skaderne nok ikke op så hurtigt, så dem må vi holde øje med. Dyrelivet kan jo være barskt! Men vi krydser fingre for det bedste.
God weekend til alle der kigger med her på bloggen!

10 kommentarer:

 1. Tak for kikket :D og også god weekend herfra !

  SvarSlet
 2. Per: det var så lidt. Læste at du også havde en masse fuglekasser med unger i! :-)

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder....mine børn har kigget med.....så de kan se hvordan det ser ud inde i Simons fuglekasse.

  Tusind tak :0)

  SvarSlet
 4. Uha - det er sådan en historie jeg ikke rigtig kan lide.

  Michel Houellebecq skriver at naturen er noget forbandet svineri; det er der mange som bliver provokeret af og det er formodentlig også meningen. Men han forklarer selv, at meningen er det samme som du skriver: der er ingen grund til at være romantiker - naturen er hård og ubarmhjertig! Jeg er enig! Jeg håber at de grumme skader lader musvitterne være i fred.

  SvarSlet
 5. Fr.solhat: Vi havde venner med børn på besøg i går. de fik også et kig i kassen. Men sjovt nok var de ikke så imponerede, forældrene var tilgengæld. Men måske er børnene for små til helt at forstå det. Men dejligt at dine syntes fuglelivet er spændende. ;-)

  SvarSlet
 6. Jens:jeg ved at naturen er grum og ubarmhjertig. MEN jeg ønsker ikke ligefrem at være tilskuer til det, slukker også altid når de viser naturtro dyreudsendelser hvor en svag unge bliver tilbage, for senere at blive spist af et rovdyr. Fy føj, ikke noget jeg lige gider se i tv.
  :-(

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder, Havehyrde!
  Ja, naturen er barsk - jeg har lige fået at vide, at min mosters and har mistet alle sine små ællinger. Jeg kan slet ikke ha' sådan noget ...
  God søndag aften til dig!

  SvarSlet
 8. Madame: åh hvor skrækkeligt med andemor og hends unger.
  Heldigvis for vores musvit har skaden ikke været der i dag. Håber den har opgivet sit ærende.
  Og fortsat god søndag til dig også

  SvarSlet
 9. Jeg har det lige som dig: Jeg ved godt, hvad der foregår hvordan ude i naturens barske virkelighed, men der er ingen, der tvinger mig til at være vidne til det, og jeg forlader også tv-udsendelser, der viser 'væmmelige' scener.
  Jeg håber, du formår at holde rovfuglen væk fra redekassen - det er så dejligt at følge med i udviklingen.

  SvarSlet
 10. Ellen: ja det med viden og være vidner til er vist to forskellige ting. Men næste fare er så vores ene kat der har opdaget reden og sidder og savler ikke langt derfra. Livet er godt nok farligt for små fugle.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...