fredag den 30. april 2010

Noget så kedeligt som

politik er begyndt at interessere mig igen. Jeg har ellers være træt at politik de sidste omkring 10år. Efter Anders Fogh kom til magten troede jeg, at de fleste journalister var betalt af politiske partier. Jeg så ingen journalister stille kritiske spørgsmål til en regering, der næsten frit kunne sige og gøre som det passede dem. De journalister der så endelig stillede de kritiske spørgsmål, kom hurtig på glat is, da de alligevel ikke havde deres baggrunds viden i orden. Og det havde Anders. Han var uhyre professionel, hatte af for det. Men ikke for alle hans "kvalitetsreformer", som jo blot betød at der skulle skæres ned på alt. Ikke for hans behov for styring og dokumentering af alt mellem himmel og jord. Ikke for at ændre basale værdier i vores samfund, som at tage sig af de svage i samfundet. Og slet ikke for at skærer ned på vores undervisningssystem. For en regering der snakker om at satse på uddannelse, lyder dette jo besynderligt.
Ja jeg kunne nok blive ved i dagevis, men pointen var at, jeg i årevis har haft politiker lede, men nu er min glæde ved politik ved at vende tilbage. Og en af grundene er TV2 news. De sender tre af mine absolutte yndlingsprogrammer, "Presselogen" , "Tirsdagsanalysen" og Mogensen og Christiansen". Det er fantastiske udsendelser som i den grad har manglet i dansk tv. Herligt at der er liv i de kritiske stemmer og så er udsendelserne jo ganske morsomme.  Kender du det nye rejsebureau Lenes rejser?.
Og ønsker man en liberal tilgang til politik kan man læse Jarls blog, som faktisk er (selvom jeg ikke deler hans grundholdninger) rigtig godt skrevet. Mogensens analyse af politik er også et besøg værd.
Så er det sjovt at følge med i politik!

4 kommentarer:

 1. Det er dejligt, når udsendelser eller artikler rammer en tone, så man begejstres. Vi ser kun meget lidt tv og kan ikke se tv2 news, men glæden ved det velskrevne kender jeg. Derimod har politik ikke topprioritet i mit liv - men jeg tror, vi deler grundholdning, Havehyrde :-)

  Ha' en dejlig storebededag!

  SvarSlet
 2. Madame: TV2 news er bestem et besøg værd, den kan vist ses på nettet. Jeg tror bestemt også vi deler samme grundholdning. god bededagsferie til dig også :-)

  SvarSlet
 3. Du har så evigt ret Havehyrde, det har været ret deprimerende at følge de seneste år i dk-politik. Har ikke tv så der må jeg stå af. Men følger flittigt avis og P1 nyheder. Ja guderne må vide hvor det her ender, der må simpelthen et skif til. Men jeg kan være bange for at der ikke rigtig er nogle som tør at droppe skattelettels er og hensynet til dem med mest. Socialtænkning. solidaritet er ord som slet ikke kendes eller bruges længere. Trist.

  SvarSlet
 4. Folehaven; Solidaritet er blevet upopulært. Ærgelig, for tanken er ellers god. Men du har ret. Der må nye boller på suppen. Lars og Lene har kørt træt!

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...