onsdag den 17. marts 2010

Nu er jeg i forårs humør

For nu har jeg bestilt en masse stauder og frø hos Zimtrade i Norge.
Jeg sidder og drømmer om planterne samt hvor smukke de kommer til at være når de endelig skyder blomst i haven. Kan næsten ikke vente. Er GLADIOLUS 'Blue Tropic'  ikke smuk? eller hvad med

LATHYRUS 'Blue Ripple. Måske ALCEA rosea 'Appleblossom' kunne friste?
Eller DAHLIA 'Dark Spirit'. Jeg køber bare alt for meget i sådanne butikker, bliver helt euforisk og glemmer at, så meget plads har jeg heller ikke i haven. Men hurra for krukker og potter. Så får jeg normalt plads til det hele, selvom det kniber.
I år skal der dyrkes tomater, denne gang italienske sorter. Kartofler, dild, persille, ærter, bønner, forårsløg, radiser, rødbeder og en masse andet som jeg ikke lige kan komme i tanke om. Åh jeg kan slet ikke vente. Men så er det så heldigt at Claus Dalby har åbnet sin egen blog. Alt hvad han skriver er altid værd at læse. Og når han så kobler det med sine mange smukke have fotos, ja så bliver jeg da i hver tilfældet meget begejstret.

9 kommentarer:

 1. Rolig nu ... der er vist gået forår i blodet her. Haven bliver et skønt syn når du får alle de blomster i gang ;-)

  SvarSlet
 2. Det er slett ikke lett å holde seg i skinnet når bilder av de skjønneste planter frister.
  Jeg likte veldig godt den dahliaen, men så er jeg også svak for georginer som vi kaller dem. Jeg tror jeg må en tur innom Zimtrade:)

  SvarSlet
 3. Jo, de er meget smukke, Havehyrde.
  Hver og én kunne sagtens friste mig :-)
  Man bliver helt opstemt af de skønne farver.
  Jeg venter dog lidt endnu. Først er der en del planterester fra i sommer, som skal fjernes. Men om en lille måneds tid skal jeg omkring planteskolen :)

  Det er lykken, at Claus Dalby har fået en blog :)

  SvarSlet
 4. Per: Jamen jeg kan altså bare slet ikke vente
  Marie: jeg kan virkelig anbefale zimtrade, gode kvalitetsplanter. Og så koster de ikke en formue, men passer godt sammen med kvaliteten

  SvarSlet
 5. Lone: jeg har også en have fyldt med visne stauder som jeg skal have ryddet op i. Jeg tror jeg starter i weekenden, hvis det ikke bliver regn vejr. Clauses blog er bare så smuk!

  SvarSlet
 6. Sikke dejlig planer du har, Havehyrde! Jeg har også netop opdaget Claus Dalbys blog og var ved at falde i svime - den er bare så smuk og en guldgrube af nyttig viden.
  Ha' en dejlig torsdag :-)

  SvarSlet
 7. Madame: ja planer har jeg mange af. Og Dalbys blog er bare flot,noget mere professionel end vor andres. Selvom jeg nu syntes at vores generelt er ganske pæne :-)

  SvarSlet
 8. Når jeg ser sådan nogle kataloger, ville jeg ønske, jeg havde en have på 4000 m2. Så tænker jeg én gang til, kommer i tanke om alt det arbejde, og så er jeg alligevel glad for min lille gårdhave, der kun kræver minimal pasning. Fra Johns side :-D
  Og så alle mine potter, selvfølgelig, men dem passer jeg med største glæde.

  SvarSlet
 9. Ellen: jeg drømmer om en have som Claus Dalby, men samtidig ville jeg jo aldrig få tid til at holde den. Man kan jo altid ansætte noget personale??
  God weekend :-)

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...