tirsdag den 26. januar 2010

En anderledes lagkage


 

Jeg fik denne smukke blomster opsats af min mand i lørdags. I butikken kaldte de den lagkagen, og det passer vist meget godt. En meget smuk en af slagsen. Butikken hedder Elsebeth, ligger i Rødovre centrum og det er umuligt at gå forbi de mange smukke, eksotiske og specielle blomsterbuketter og arrangementer, uden at købe noget. Det er ikke helt billigt, men de sidste blomster jeg fik holdt i 3 uger. Det er vist rekord her i det varme indeklima.

Udenfor var det mange minus grader her til morgen. Men smukt var det, med vandkrystaller på planter og træer samt et smukt solskins vejr.

Jeg er endelig kommet ned i tid på jobbet, pga min diskusprolaps. Det er virkelig en lettelse. De første 3 uger efter nytår har været hårde. Jeg har knoklede rundt og bevæget mig komplet forkert for at nå det hele. Resultatet var at jeg lå på langs efter job og i weekenderne. Men nu lysner det i øst.

I dag arbejder jeg så hjemme. Jeg kan efterhånden sidde på stolen 1-2 timer i træk. Det er også absolut maksimum, så strejker både lænd og benet. Men før jul kunne jeg faktisk ikke sidde på ved computeren. I stedet lå jeg i sengen og arbejde, lidt akavede, men det var den eneste løsning.
Vi (min chef) og jeg regner med at jeg er fuld arbejdsdygtig igen omkring påske. Det bliver dejligt. Det er svært for en så aktiv person som mig, at tage den med ro.
Håber alle derude får en god uge.

10 kommentarer:

 1. Flotte vinterbilleder og en fin lagkage.
  Dem burde vi have nogle flere af - de feder i hvert fald ikke :-)

  Fortsat god bedring. Hvorfor sker sådan noget lige pludselig? Ved du det?
  Er der noget, man kan gøre for at forebygge det? Jeg har da ikke indtryk af, at du er en passiv person, der aldrig bevæger sig - er det mon en pludselig, forkert bevægelse, der udløser det?

  Jeg håber, du snart er fuldt mobil igen.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en smuk og anderledes måde at binde en buket på :)
  Det er mange år siden, jeg har været i Rødovre centrum (Rødovrecenteret?). Butik Elsebeth skal bestemt besøges. Aldrig har jeg set så smuk en lagkage :-)

  Vinterbillederne er meget flotte. Jeg elsker de kølige farver.
  Har du fået nyt kamera?

  Godt, at du er gået ned i tid. Pas på, at du ikke bliver forvænt med det :)
  Rigtig god onsdag til dig :-)

  SvarSlet
 3. Ellen: det kan være mange ting der udløser det. Lægen sagde at hvis man ryger er det stensikkert at man får problemer med diskusserne.Nikotinen ødelægger laget imellem knoglerne. Men ellers kan det være slid og generelt forkerte bevægelser, som nok er grunden til min prolaps. Fald kan også. Jeg fik ikke en entydig forklaring, jo det kan også være arveligt. Min far har haft en, så det er også muligt.
  Hav en god dag

  SvarSlet
 4. Lone: jeg tror bestemt du ville blive henrykt over butik elsebeth. Og damhussøen er jo lige i nærheden.
  Min kamera er det samme. Men jeg har mange forskellige linser til den. Det er nok det der gør forskellen. Det er et Canon eos 450d spejlrefleks og så har jeg en masse zoomlinser. Med den bliver billederne lige pludselig super gode. Men en del af mine billeder er taget med mobilkameraet. Jeg gider ikke lige slæbe det store foto udstyr med når vi er ude at gå tur eller på museum. Kvaliteten er fotografierne er selvfølgelig helt forskellige.
  Fortsat god onsdag.

  SvarSlet
 5. Det er da den smukkeste buket jeg har set længe....og navnet er jo perfekt. Om bare tre måneder er der godt gang i pæonerne i haven...hvor jeg længes når jeg ser de fantastiske runde lyserøde hoveder i buketten.

  SvarSlet
 6. Fr. Solhat: ja er den ikke smuk. Jeg længes godt nok også, nu har jeg fået sne og vintervejr nok. Nu vil jeg gerne se lidt af haven i blomst

  SvarSlet
 7. Sikke en yndig buket, Havehyrde - det er en meget smuk måde at binde blomster på!
  Og hvor er det dejligt, at det går lidt bedre med din ryg, og at du er gået ned i tid, så du langsomt kan blive helt rask igen. Jeg er også vild med dine flotte billeder.

  God onsdag aften til dig!

  SvarSlet
 8. Madame: jeg håber sørme at gøre gode fremskridt under perioden med nedsat tid. Fortsat god dag til dig.

  SvarSlet
 9. Nej, det er ikke rart at være sat sådan lidt ud på sidelinjen, når man helst vil være midt i kampen - men det er forhåbentlig kun midlertidigt! Mere god bedring!

  Og ... hvor er det dog en skøn 'lagkage'. Sådan en har jeg aldrig set før ;-).

  SvarSlet
 10. Bente: det er ganske forfærdeligt at være ude på sidelinjen, heldigvis går det fremad. Bare alt for langsomt efter min smag.
  God weekend.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...