onsdag den 9. december 2009

Dagens lyspunkt

Ja det går bedre, heldigvis. Men jeg har stadig kraftige smerter i benet som gør at det er vanskeligt at stå, gå og sidde. Ligge er det bedste. De sidste par dage har jeg "arbejdet" hjemme, men imorgen skal jeg afsted igen. Jeg tror ikke det holder, desværre. Jo hvis jeg kunne ligge i en seng og lave mit arbejde. Men det går nok ikke helt. Videoen er bare for sjov, dagens første grin!!

11 kommentarer:

 1. Hej din stakkel,
  Hvad sagde lægen så til dig i mandags?
  Skulle du bare afvente et mirakel eller havde han/hun nogle gode ideer?
  Mange hilsner og god bedring
  Per

  SvarSlet
 2. Per: Hun mente heldigvis "kun" at det var Iskiasnerven der var irriteret. Jeg får nogle svage smertestillende, som jeg ikke tro ville virke hvis det var en diskusprolaps, både udfra dine forklaringer, men også min fars. Han havde en for år tilbage og iflg ham kunne intet smertestillende hjælpe.
  I dag går det rimelig godt. Jeg har smerter i benene, men ikke så slemt. De smertestillende skulle også hjælpe på det der irriterer nerven, og det tror jeg faktisk det gør. Men nu må vi se, jeg er noget begrænset i mine bevægelser.

  SvarSlet
 3. Hva' så på længere sigt? Går det bare helt over efter et stykke tid?

  Jeg har ikke nogen som helst erfaring med den lidelse, andet end at jeg har hørt andre sige, hvor hulens ondt det gør.

  Godt det går lidt bedre med dig.

  SvarSlet
 4. Ellen: iflg lægen skulle irritationen forsvinde efter et stykke tid. De piller jeg får skulle være antiinflamatorisk, altså virke mod betændelse. Hvor denne betændelse kommer fra ved jeg ikke, men det kunne vist være forkerte bevægelser mv (igennem længere tid).
  Jeg skal så også til fysioterapeut og lære et eller andet med bevægelse??? Men jeg tror lige jeg venter til at jeg ikke har så stærke smerter. Forhåbentlig er det snart.

  SvarSlet
 5. Sikke en omgang du er igennem, kære Havehyrde. Rigtig god bedring.
  Jeg håber, at dine mislinger kommer og trøster dig - det var en dejlig lille video :-)

  SvarSlet
 6. Godt at høre, at det går lidt bedre med dig! Håber du klarer turen på job.

  Og tak for katte-smilet ;-)

  SvarSlet
 7. Det lyder bestemt ikke godt, at du har så forfærdelige smerter. Du bliver nødt til at holde sengen til smerterne er aftaget. Du får ingen medalje fra din arbejdsplads for at møde op.
  God bedring, Havehyrde :)

  Filmen var rigtig sød. Der var én, som fik travlt med at lukke for videoforevisningen, da den lille blev syg :O

  SvarSlet
 8. Kære Havehyrde.
  Så på Madames blog, at du lå med iskiassmerter.
  Vil på det varmeste anbefale dig et besøg på kiroprakter Claus Greiffenberg, Stjernegade 17A i Helsingør. Folk kommer kravlende ind med smerter og går ud. Prøv også at købe et par indlæg til skoene (for at få den normale holdning igen, samt et par hjemmesandaler der tvinger fødderne til at gå og stå rigtigt.
  Har været der flere gange både jeg og min datter og det har bare HJULPET!!! Rimelige priser er det også (og jeg får altså ingen rabat eller lign. for at anbefale dem).
  Håber at du snart er oppe og helt i orden igen.
  God bedringshilsener fra Laura :-)

  SvarSlet
 9. Madame: ja sjov video, va......
  Bente: Ja job blev det ikke til idag. Jeg aftalte med min boss at jeg arbejder hjemmefra i dag og fredag.

  SvarSlet
 10. Lone: Ja det ser og lyder mere voldsomt end det egentligt er når katte kaster op. Første gang vores gamle gjorde det troede jeg den var ved at dø. Ringede og hulkede til min mand på hans job. Heldigvis var han mere katteerfaren end jeg, så han kunne berolige mig med at katte ikke var ved at dø, men blot kastede en hårbolle op. Sikken et chok!

  SvarSlet
 11. Laura: Velkommen til og tak for din anbefaling. Lægen mente at det var en fys jeg skulle til, selvom jeg spurgte til en kiropraktor. Så jeg skal afsted imorgen. Håber det hjælper. Igen mange tak for din anbefaling, Helsingør ligger dog omkring 50km herfra og jeg kan ikke køre i bil pga benet, så det bliver nok ikke i denne omgang. Men hjælper det ikke vil jeg da overveje Claus.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...