søndag den 8. november 2009

Der er kun 3 katte tilbage


Missan er stadig væk.

7 kommentarer:

 1. Kære Havehyrde

  Ih hvor jeg forstår dit suk, - ” der er kun tre katte tilbage”.

  Jamen Havehyrde, det er så rigtigt, at på et eller andet tidspunkt bliver du nødt til at acceptere, at du måske ikke skal se Missan igen.
  Jeg ønsker for Missan, at han har det godt i sin kattehimmel, og/eller hvis han uventet skulle dukke op igen, så er det jo ubeskrivelig vidunderligt.

  Havehyrde, jeg er så glad for, at du har dine andre 3 charmekatte, Frøken, Fede og Wurst. Det er svært at miste eller tage afsked med sin kat, men så er det en lindring på tabet, når der i forvejen er katte i hjemmet.

  En god uge til dig.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dog dejlige billeder du har taget, Havehyrde! Men det gør mig så ondt for jer med Missan.

  Vi var jo ude for det samme for et par år siden, da gamle Jas ikke kom hjem. Men han var en gammel kat, og derfor tror jeg, han er død.

  Jeg har sjovt nok også lige skrevet om katte - du og jeg er et par store katteelskere :-)

  Hvis du skulle have lyst, holder vi blogtræf på lørdag i København.

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle gode billeder og de skønne misser. Det er trist at der mangler en! Det må ikke være sjovt, når man ikke ved hvad der er sket med den. Jeg tror også at jeg ville blive ved med at tænke på den lille mis i meget, meget lang tid.

  SvarSlet
 4. Bente: ja det er sørgeligt at miste en kat. Men god uge til dig også

  SvarSlet
 5. Madame:
  Ja vi er store katteelskere, men vi har jo begge nogle dejlig eksemplare af racen.
  Jeg skal til middag hos min fætter ude i byen på lørdag. Han inviterer kun 1 gang om året, så det er med at gribe chancen. Men jeg håber I får det dejligt blog træf.
  Jens: Ja jeg tror bedre vi kunne acceptere det hele, hvis vi vidste at han var blevet kørt ned. Vi tror at det er det der er sket, men vi ved jo ikke.
  Forleden så min mand en kat, han svor det var Missan. Så vi rendte rundt i området og ledte efter den. Den kom selvfølgelig ikke!!
  Men det er svært ikke at vide dens skæbne.

  SvarSlet
 6. Det er svært ikke at kende Missans skæbne. Kan I ikke sætte mad ud i haven for at lokke ham til jer? Katte kan jo lugte mad på lang afstand.
  Det kan sagtens være ham, som din mand så forleden.

  Det er nogle vidunderlige katte, I har :-)

  SvarSlet
 7. Lone: Vi tror ikke på at missan er i live. Det var den kat der var mest glad for mad. Bare den så os troede den at der var mad, så vi tror der er sket noget alvorlig. Den var også altid på matriklen. Kun om natten gik den på tur. Om morgenen var den på sin plads igen.
  Ja kattene er vidunderlige, hver deres lille unikke væsen.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...