tirsdag den 8. september 2009

Irmas flødeboller

Åh, jeg har bare den største svaghed for Irmas flødeboller. Sidder nu i haven med te og en bakke med 6 flødeboller. Om lidt er de alle væk............jeg kan bare ikke holde mig tilbage. Det hele kører automatiskt. En flødebolle er spist.................to flødeboller er spist..............ja den sidste bliver også spist.
Det er ikke sundt, jeg ved det, men hvor smager de godt.
Heldigvis fristes jeg ikke så tit, måske engang pr år, men de var på tilbud og lå på hylden og sagde "tag mig med i kurven, tag mig med......" Og de kan snakke, det gør de hver gang jeg ser dem. Men de fleste gange går jeg forbi....men ikke i dag.

12 kommentarer:

 1. Kære Havehyrde

  Jeg er glad for at høre, at du en gang imellem, kan skeje ud med det usunde.

  Det sker også for mig, sådan cirka 3 – 4 gange om året, og så får den for fuld skrue.
  Så kan man igen dy sig i et par måneder.

  SvarSlet
 2. Bente:ja uhadada, den får da ikke for lidt. Men sådanne sukkertrip er vel også ok, blot det kun sker sjældnt?

  SvarSlet
 3. Haha, åh det var sjovt at læse, Havehyrde. Jeg tror til hengæld ikke, jeg har smagt en flødebolle i 15 år, men det skyldes måske nærmere, at det er husbond , der køber ind, og at vi ikke har en Irma i Frederiksværk :-) Men der findes jo til gengæld masser af fristelser fx Urtekrams rodfrugtchips ....

  SvarSlet
 4. Madame: Min lillesøster har en svaghed for chips. Dem spiser jeg aldrig. Min mand elsker chokolade, det er heller ikke noget for mig. Men flødeboller.....og kun Irmas.
  Men det kan være at jeg skal lade min mand købe ind, så kunne jeg undgå fristelsen!!
  hav en god dag

  SvarSlet
 5. Jeg er OVERHOVEDET ikke enig med dig. Jeg mener tværtimod at det er ekstremt sundt. Dit indlæg oser langt væk af nydelse, hygge og livsglæde - og hvad er mere vigtigt end det? Hvis vi ikke kan nyde, så er livet slet ikke noget værd. En af de vigtigste opgaver i livet, det er at finde ud af, hvad der går én glad. Og du har tydeligvis noget med flødeboller, haha. :-))

  SvarSlet
 6. Jens: Haha, nej du har ret, det meste er også skrevet for sjovt. Nogle laster må man da have! Og flødeboller gør mig multi glad.
  :0)

  SvarSlet
 7. Jeg håber, de bekom dig vel Havehyrde! :O
  Jeg har også en svaghed for flødeboller og køber en bakke i ny og næ. Jeg har engang læst, at de ikke feder. Det er jo en god ting :-)

  PS: Jeg må prøve Irma's næste gang. Jeg har ingen favorit-flødebollemærker. Jeg kan i hvert fald ikke huske fra gang til gang, hvilke var bedst.

  SvarSlet
 8. Lone: uha du kan tro at de feder. jeg læste der var 13 g fedt pr 100g. Men så længe man holder sig til en bakke engang hvert år er det vist ok.
  Men prøv Irmas, det er bare de bedste. Du taler jo med en flødebolle ekspert, der har været igennem mange flødeboller for at kunne afgøre hvilke der var de bedste. :0)

  SvarSlet
 9. Hvis det her havde været i farver, ville du kunne se, hvordan jeg nærmest er selvlysende grøn af misundelse.
  Jeg er lige så vild med flødeboller som dig, og jeg kunne snildt spise seks i rap :-)

  Men lige nu er vi på en madmetode, som hedder 'Nul Sukker'. Og vi mener zero sukker. Det kan give nogle abstinenssymptomer ind imellem, der vil noget. Især når du er så tarvelig at komme med sådant et indlæg :-D

  SvarSlet
 10. Ellen: hahaha, godt at have en artsfælle. Jeg tror nu også det er bedre uden sukker i den daglige kost. Men det må være svært, der er jo tilsat sukker i snart alting.
  Men god fornøjelse med madmetoden, den må da kunne kaste et par blog indlæg af sig?
  Hav en rigtig god dag.

  SvarSlet
 11. He he ... det var vist godt, jeg sneg mig hastigt forbi flødebollerne lige før, da jeg var i Irma. Eller var det såmænd nok gået som hos dig :-) .

  Men ... jeg gi'r Jens ret: Det er garanteret sundt (på en eller anden måde)!

  SvarSlet
 12. Bente: Ja de er bare lumske de kære flødeboller. Godt at du gik så langt forbi at du ikke hørt de kaldte!
  Hav en fortsat god dag

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...