fredag den 11. september 2009

Endelig weekend

Åh hvor dejligt, så er det weekend. Vi har netop spist dejlige rødspætteruller med jomfruhummer fyld. Min dejlige mand har sørget for maden og (ikke at forglemme) vinen. En hvid fra Tyskland (Riesling, som ikke fås bedre). I morgen er planen at tage til Valby, hvor vi boede før vi flyttede i hus. Dejlig lille bydel, atmosfære og en masse kultur. Desværre kostede husene en bondegård, da vi i sin tid skulle købe. Så det blev ikke der vi skulle bo.
Søndag er det havens dag og havecenteret i Greve har en masse spændende tilbud på planter. Jeg drages jo af sådanne tilbud, så jeg smutter nok forbi.
Om 1 uge skal jeg til Berlin med arbejdet, 4 dage. Dejligt og hårdt. En af mine kollegaer skal med, så mon ikke vi også får nydt den dejlige by. Lad os håbe på godt vejr, sådan lidt cafevejr. Så kan vi sidde og få en Cafe Latté i solen ved Spree. Det ville jo ikke være at foragte. Og så skal der selvfølgelig også ses på kunst. Jeg har set en stor del af de mange smukke museer i byen, men ikke Bauhaus archive, hvor jeg regner med at skulle hen og se på møbel design og arkitektur. En af mine absolut yndlings passioner.
Det er så underholdende at se Claus Dalby vise rundt i sin have. Han bruger ofte udtrykket "en af mine absolut yndlingsplanter er netop......". Han siger det om minimum 5 planter i hver udsendelse. Det er underholdende fordi jeg har tendens til det samme. Jeg har mindst 20 "absolutte yndlingsplanter" og 15 "top yndlingsarkitekter" ,  30 "super yndlings museer" samt endnu flere "yndlings feriesteder". Det er ikke sådan når man har tendens til at blive begejstret, meget begejstret.
Hav en super god weekend, dmi lover godt vejr, det er bare om at nyde det.

7 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt, at du skal til Berlin! Mon ikke der er chance for det smukkeste sensommerejr, når du skal derned?

  Ha' en rigtig god weekend med dine spændende planer - jeg glæder mig til at læse lidt om dem bagefter.

  SvarSlet
 2. Madame: Jeg regner med super vejr i Berlin, selvfølgelig.
  Og god weekend til dig også

  SvarSlet
 3. Det lyder skønt med en (arbejds)tur til Berlin. Manden og jeg besøgte Bauhaus Archive for fem år siden, men vi var ikke imponerede. Det var en lidt 'tam' udstilling. Men man kan da håbe, at de har forbedret den ;-).

  Fortsat god weekend!

  SvarSlet
 4. Bente: Ja jeg læste faktiskt at der var lukket pga modernisering, ØV. Så den får jeg ikke set. Men det lyder da også til at være godt det samme.

  SvarSlet
 5. Det er da dejligt at kunne begejstres :-)
  Jeg kender en, der, hver gang hun har været i biografen, siger, at 'Det var altså den bedste film, jeg nogensinde har set'.

  God tur til Berlin - håber du når alle dine planer.

  SvarSlet
 6. Møbeldesign og arkitektur er også en af mine passioner.
  Jeg kan dog ikke nævne så mange absolutte yndlingsarkitekter, -museer eller -feriesteder, som du kan. Men vedrørende blomster kan jeg være med :-)
  Det er så dejligt at kunne begejstres! :)

  SvarSlet
 7. Ellen: ja det er dejligt at kunne begejstres, selvom det lidt lyder til at din veninde måske blev lidt "over-over begejstret"
  Lone: jamen jeg er også helt vild med møbledesig og arkitektur. I mit næste liv skal jeg være arkitekt...

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...